Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkatrasss

do dupy

Polecane posty

Gość alkatrasss

Nie ogarniam co sie stalo z tym swiatem. Mam 20 lat, i nie przechwalajac sie moge szczerze powiedziec ze jestem atrakcyjna. Ze znalezieniem faceta nigdy nie mialam problemu, zawsze ktos sie krecil obok. Wystawilam ogloszenie o prace na jednym z portali zagranicznych bo niestety nie mieszkam w Polsce. Na jedna oferte pracy dostalam 4 telefony zwiazane albo z " szukam dziewczyny" albo zaplace ci tresciwie za jedna noc, bo moja zona wyjechala do polski w odwiedziny do mamy. Ostatnio bylam tez z kolezanka w ramach promowania jej salonu fryzjerskiego na imprezie i poznalam bardzo fajnego mezczyzne. 30 lat, w garniturze widac powazny czlowiek, spodobal mi sie. Zatanczylismy jeden taniec, porozmawialismy, a on poprosil mnie o numer telefonu,gdyz jak powiedzial bardzo go zainteresowalam. Jak sie okazalo, ma zone i 3 dzieci :) Co do cholery sie stalo z prawdziwymi facetami ? Serio? Widzicie 20 letnia laske i jedyne co w niej widzicie to objekt seksualny ?! Az tak ogromny ze potrafilibyscie zdradzic swoje ZONY i dzieci ? Zniszczyc rodziny ? Tylko tyle faceci potrafia zauwazyc w kobiecie ? Ch*j ze studiuje medycyne i tak najwazniejsze w waszych oczach to dupa i cycki. Pozniej sie dziwicie ze feministki sie zbuntowaly. Oczywiscie ze sie zbuntuja bo co wy do cholery wyprawiacie.

Gość Analiza X 5 Szalenstwa
Jak wywalasz biust na wierzch i wyglądasz jak chętna wampirzyca to się nie dziw :P

Gość alkatrass
No wlasnie nie koniecznie, nie maluje sie, mam bardzo maly biust wiec nie posiadam ciuchow z dekoltami :) chodze w koszulach i jeansach. Twoja teoria polegla

Gość Analiza X 5 Szalenstwa
Może przyciaga ich twój pyskaty jęzor :P

Gość gość
Bo na faceta trzeba sie otworzyć bez Tabu!!!!Ja czesto pisałam o obecnośc***artnera podczas badań zawsze przy całym badaniu nawet na fotelu.Dużo krytykowało te wpisy.Kobiety często wstydzą sie meża a obcego faceta czasmi zboczonego ginekologa nie to średniowiecze tylko w Polsce mozliwe!!Ginekolodzy gdy jesteś sama sobie pozwalają często za dużo!!!A mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 ktore zapewnia obecność osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów gdy wyprosza płaci placówka odzkodowanie PACJENTOWI bo on decyduje a nie niedouczony lub zboczony ginekolog.Do tego dodam że to w Polsce jest tylko takie zboczenie ginekologów ze podczas każdej wizyty muszą pchać łapy do pochwy.W cywilizowanych państwach raz się bada pochwę(oczywiscie w obcenościosoby bliskiej lub gdy brak musi być położna a nie sam na sam z pacjentom nie ma takiej obcji) i wpisuje się do kartoteki położenie jajowodów i reszty bo to się nie zmienia.Każde badanie ginekologiczne jest ryzykiem zakazeń nawet brodawczakiem bo rękawiczki chronią tylko lekarza a nie pacjenta!Ja chodze raz na trzy lata zaraz robię cytologię i mąż obceny patrzy by nic nie dotykał potem wkładał palce do pochwy.To samo mąż wspierał porody.

Gość ja kafeterianka
Analiza X 5 Szalenstwa Tez mi argument. Czyli masz na mysli ze jak bede pokorna i ulegla to sie odwala i nagle zaden mezczyzna nie bedzie zdradzal swojej rodziny ? Dobre :D

Gość gość
Nie chodzi o pokorę lecz o traktowanie faceta nie jak bankomat itp...Nie ma żadnych Tajemnic przed meżem!!!! Bierze udział w zyciu rodzinnym.On jest najważniejszym dla mnie a ja dla niego jestem najważniejsza.A intymność to ja i maż a nie jak zacofane mają ginekolog i zona mają intymne badanie szok ciemnogród!!!

Gość jak to ugrysc
Nie ogarniam na jaki tor ten temat zszedl

Gość gość
Najpierw musisz dać by potem mozna brać.Chodzi o danie dobra i ciepła dugiej osobie czy facetowi czy kobiecie.Codzi o otwarcie mają racje z ginekologiem itp..Np.Może jeden drugiemu patrzeć do laptopa czy komórki itp BEZ żadnych Tajemnic w związku!!!!Ważny jest mąż w związku tak samo jak i żona są jednym ciałem.

Gość jak to ugrysc mam
Ale jak tu ufac facetom jak spotkalam juz 3 ktorzy chcieli zdradzic swoje zony i rodziny ze mna ? Czuje ze juz nie potrafie ufac facetom

Gość champtaar
Już mi się podobasz :) Niestety nie mam już 30 lat ale wierz mi na słowo że są jeszcze faceci którzy są wierni swej ukochanej. Życzę ci byś w końcu na tagiego trafiła.

Gość gość
Szczerze w to watpie ale smiesznie sie ludze ze moze jednak jest ktos dany mi. Narazie to jedno wielkie pasmo brudnych nieczystych porozumien i patrzenia na mnie przez pryzmat seksualnosci. Napewno tego jedynego poznam po szczerosci, bo takich juz malo :C

Gość gość
śmieszna jesteś jeśli uważasz, że to teraz coś się stało z facetami i ze światem :D Tak było ZAWSZE. Faceci zawsze zdradzali i zawsze chętnie lecieli na młode siksy. Mają to w genach i tyle. Zresztą nie tylko faceci.

Gość gość
pieprze, zostaje lesbijka.

Gość gość
odnawiam interesujacy temat

Gość gość
same here

Gość gość
Wszystko do d**y! Świat jest zepsuty. Kiedyś, co było normą, dziś jest "pro formą"... pozdr.;) art de

Gość gość
...a ja se piję, tanie pomyje. zimne piwko mam na jutro, rano i tak mnie nie dostaną

Gość gość
"Tak było ZAWSZE. Faceci zawsze zdradzali i zawsze chętnie lecieli na młode siksy. Mają to w genach i tyle. Zresztą nie tylko faceci." owszem. ludzki idealizm i naiwnosc wciaz i wciąz mnie rozp...ją. :classic_cool: teraz mamy taki czas, gdzie ludzie sie po prostu jasno okreslają, czasu ubywa, nikt nie chce zyc omamami. wiec szybko przechodza do tematu. a oczekiwac na milosc to sobie mozna, tylko ze jest takich przypadkow 1/100, jak kto chce, moze w to mierzyc, mi juz przeszlo, bedzie to ok, nie bedzie plakał nie bede.