Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25latkaona

styl dla 25 latki

Polecane posty

Gość 25latkaona

Mam 25 lat, jestem wysoka i szczupła. Typ figury to odwrócony trójkąt: szerokie ramiona, duży biust, lekko wypukły brzuch , wąskie biodra, chude nogi. Chciałabym znaleźć styl dla siebie. Do tej pory ubierałam się raczej na luzie: spodnie rurki bądź legginsy, tuniki, luźne bluzki i długie kardigany. Nie wiem co nosić i gdzie kupować ciuchy. Nie chcę wyglądać na nastolatkę, ale też nie na zrobioną 40tkę. Proszę o rady:)

Gość gość
masz budowe typowa dla mezczyzny juz nic ci nie pomoze :classic_cool:

Gość gość
Ja mam 29 lat i figurę klepsydry, ostatnio parę kilo przybrałam, ale czy chudnę czy tyję zawsze wszystko odkłada mi się równomiernie wszędzie i dalej jestem klepsydrą. No i niestety wciąż nie mam swojego stylu i noszę się dalej jak nastolatka :( Też poszukuję inspiracji.

Gość 25latkaona
widzisz, ja chciałabym być klepsydrą, to bardzo kobieca figura. Ja też można powiedzieć ubieram się jak nastolatka, ale muszę to zmienić. Tym bardziej ,że pracuję w biurze.

Gość gość
A ja właśnie od liceum ubieram się poważnie i elegancko i teraz chciałabym się poczuć młodziej póki jeszcze mogę, chyba (mam tyle samo lat co Wy). Myślicie, że mogę jeszcze ponosić się jak nastolatka? Czy jestem już stara? :(

Gość gość
Mam podobną figurę. Zaczęłam nosić się na "biurowo":) Ładne, dopasowane marynarki, jakieś spodnie na kant, ale też ładnie dopasowane. I buciki w klimacie eobuwie.com.pl/product-pol-67540-Polbuty-CLARKS-Babble-Brook-203573314-Blue-Combi.html :) Tylko nie dobieram ciemnych kolorów ciuchów.