Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiasta

Zaskórniki, grudki blizny na twarzy :(

Polecane posty

Gość Misiasta

Witam wszystkie panie :) Na moim czole jest pełno grudek, widocznych pod światło. Miedzy oczami, na nosie, kolo nosa na policzkach i najbardziej na i obok prawego skrzydelka nosa mnostwo zaskornikow! Rece opadają, najbardziej rzuca sie w oczy to koło prawego skrzydelka nosa gdzie jest ich masa. Blizny potradzikowe smaruje cytryną i ogorkiem zielonym, pomoze? Stosuje peeling cukrowy raz w tygodniu, maseczke z platkami owsianymi raz na jakis czas, smaruje buzie cytryna oraz ogorkiem. Poradzcie cos, ja juz nie wiem :(((

Gość gość
Ale co mam ci doradzić ? udaj sie do dobrej kosmetyczki ona dobierze ci kosmetyki do twojego stanu cery itp

Gość gość
Jak dotad nic nie zrobilas, wiec nic dziwnego, ze nie ma efektow. Po pierwsze idź do kosmetyczki na czyszczenie. Powtarzaj co miesiąc lub 6 tygodni. Żadne domowe sposoby na blizny ci nie pomogą. Idź do dermatologa estetycznego, jest mnóstwo zabiegów na zlikwidowanie blizn. Laser frakcyjnych, dermaroller, głębokie peelingi. Seria zabiegów.

Gość gość
Miałem podobny problem i kosmetyczna polecaiła mi łykanie codzienne tabletek kolagenowych.Znalazłem tanie i z wit c na stronie sklepu noblemedica.pl i po pół roku moja cera wygląda prawie idealnie.Łykam je dalej i chodzę raz w miesiącu do kosmetyczki .Napisze Wam za kilka miesięcy jak się zmieniłem;-)