Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosżalony

Mama nie pozwala mojej dziewczynie u nas spać

Polecane posty

Gość gość
jak to czemu, sama jest dziewczynką, która się pyta mamusi o zgodę

Gość Rosżalony
Widzę, że większość kobiet myśli i postępuje według tego samego schematu. I myślą tylko o jednym: SEKS !!! Kto powiedział, że my współżyjemy ? Czy w związku liczy się tylko to ?

Gość gość
a co? nie współżyjecie?

Gość gość
no a po co ma u ciebie nocować? żebyście dobranocke razem oglądali?

Gość Rosżalony
Skończył tu ktoś szkołę średnią ? Bo o maturę to już się boję pytać. Niveau meneli z pod dworca wschodniego.

Gość gość
i jeden, co udaje dorosłego a żyje na garnuszku mamusi i nie ma gdzie bzyknąć dziewczyny!

Gość gosc0007
2014-04-13 19:54:27 [zgłoś do usunięcia] Rosżalony Skończył tu ktoś szkołę średnią ? Bo o maturę to już się boję pytać. Niveau meneli z pod dworca wschodniego. ================== A Ty jesteś w gimnazjum? Chyba już po podstawówce trzeba wiedzieć , ze pisze się "spod dworca...".. A Ty niby studiujesz????

Gość Rosżalony
Etymologicznie poprawne jest "z pod" i taka pisownia obowiązuje. Od dalszych komentarzy już się wstrzymuje.

Gość gosc0007
Etymologicznie poprawne jest z pod i taka pisownia obowiązywała do roku 1936. To dobrze, nie komentuj, weź się do nauki, znajdz prace, wynajmij mieszkanie i nocuj tam ze swoja dziewczyna, a nie wymagaj od matki tolerowania swojego egoizmu.

Gość Rosżalony
Dopsze, sropie Wam tom pszyjemnoszcz i nie bendem jusz nic komentowywacz.

Gość gość
Każdemu życzyłabym takiej mamy która nie przymyka oczu na grz/ ech. Niestety bardzo mało już takich.

Gość gość
I jeszcze o własnej Matce pisać słowa ''jest tępa'' .... To nawet menel potrafi bardziej matkę szanować. Bo to jest MATKA . Ty chyba nie wiesz nawet co to znaczy .Oby Ci się nie otworzyły gdy będzie już za pózno, gdy już jej mieć nie będziesz ..

Gość gość
co to są brykady ???

Gość Rosżalony
Teraz już wiem, że moja mama nie jest wyjątkiem. Współczuje Waszym synom. Za czyje grzechy urodziłem się w takim Ciemnogrodzie ?

Gość gość
Raczej za czyje Twojej Matce trafił się taki synalek. Wychowała żmiję na swej piersi,przewijala zesrane pieluchy a teraz synuś sie jej odpłaca nazywaniem jej ''tępą'' :O żenada facet

Gość gość
współczuję Twojej dziewczynie bankowo o niej też tak kiedyś powiesz

Gość gość
Moja mama też kiedyś nie pozwalała spać u mnie chłopakowi, ja u niego mogłam od początku, zgodziła się w koću po 4 latach związku jak miałam 21 lat i mógł u mnie spac:) ale i tak niedługo idziemy na swoje:)

Gość Rosżalony
W zeszłym roku byliśmy na weselu kuzynki. Dla całej rodziny było samozrozumiałe że śpimy w jednym pokoju, tylko moja mama była zażenowana. Na szczęście nie odezwała się ani jednym słowem, bo by ją wyśmiali. Tak, tak, większość narzeka na teściowe a ja bym duszę wypruł żeby moja mama taka była.

Gość Wrozka  Esmeralda
I tak sie rozstaniecie.

Gość Rosżalony
Wrozka Esmeralda - módl się żeby tak się nie stało. Chyba nie chcesz wydawać na siebie wyroku śmierci ?

Gość gość
Aż strach, że tacy "mężczyźni" gdzieś istnieją :O Pasożyt, który jeszcze wyzywa swoją żywicielkę :O

Gość gość
Wrozka Esmeralda - módl się żeby tak się nie stało. Chyba nie chcesz wydawać na siebie wyroku śmierci ? xxx dzieciak jest niezrównoważony :D

jestes dorosly nie potrzebujesz zgody mamy ale to jej dom wiec szanuj jej zasady lub sie wyprowadz i zamieszkaj z dziewczyna albo na czas jej pobytu wynajmuj pokoj w hotelu ja tez jestem mama i nie widze niczego zlego w tym bytscie razem spali ale zamiast obwiniac mame zachowaj sie jak dorosly facet a nie jak rozkapryszony i wygodnicki dzieciak na hotel trzeba zarobic wiec zrob to i przestan mazgaic i tyle

Gość gość
Twoja matka jest mądrą kobietą. Wie, że twoja dziewczyna jest tylko przelotną miłostką którą chcesz porooochać a potem wyrzucić jak zuzytą szmatę. 8lat razem a ty dalej się nie oświadczyłeś? Gdyby Ci na niej już dawno byś klęknął. Poza tym nie wierzę, że nie możecie studiować w jednym mieście. A twoja matka zgodziłaby się na nocowanie dziewczyny gdybyś myslał o niej poważnie.

Gość Rosżalony
".... twoja dziewczyna jest tylko przelotną miłostką którą chcesz porooochać a potem wyrzucić jak zuzytą szmatę. ..." Tak już myślę od ośmiu lat. Brrrrrrrrrrr. Dziękuję wszystkim Bogom, że obdarowali mnie taką dziewczyną, nie dość, że śliczna, to jeszcze inteligentna.

Gość gość
Inteligenta to ona nie jest, skoro jest z wieśniakiem, który nie szanuje własnej matki. Nie szanujesz matki, potem nie będziesz szanował żony. Jesteś śmieciem, niesamodzielnym synalkiem mamuni, wyprowadź się, znajdź pracę i oświadcz dziewczynie, c**eczko. 24 lata i z matką mieszka, co za wstyd.

Gość gość
twoja dziewczyna jest bardzo mało inteligentna, skoro po tak długiej znajomości z twoja mama , nie potrafi się z nia zaprzyjaznic. Musi być tepa tak samo jak ty. Wiesz co? Mysle, ze w co drugim poscie kłamiesz! Ani nie jesteś z ta swoja dziewczyna zbyt długo, o ile w ogole to jest "stala " dziewczyna. Pewnie się pienisz, ze matka nie pozwala ci przyprowadzać dziewczyn pod swój dach, a ty jesteś d***em, który nie ma kasy aby gdzie indziej się bzykac.

Gość gość
Taka matka to skarb.Jest jedną z bardzo bardzo nielicznych jeszcze zdrowo myślących osób w tym pochrzanionym świecie. Dobrze mowi że to nie po Boże / mu.Bo tak jest-seks przed ślubem jest grz/ echem.Ty tego nie widzisz (może nie jesteś wierz/ ący, to Twoja sprawa) ale jeśli matka jest, to spróbuj to uszanować i pojąc że ta kobieta ma określone zasady, -seks ma być po ślubie a nie przed i dobrze robi że pod swym dachem nie chce żebyście popełniali to co jest złe w oczach B/ o/ ga.Proste. I jeszcze cieszysz się niewiadomo z czego że masz taką rodzinkę dla której samozrozumiałe jest to że spicie razem.Zal. Pewnie dla takiej rodzinki tez samozrozumiale byloby krycie jednego z malzonkow ktory zdradza drugiego-no bo co to tam takiego.Normalna rzecz w dzisiejszych czasach.

Gość gość
I dodam jeszcze że gdybyś kochał swoją dziewczynę to nie chodziłbyś chyba z nia 8 lat lecz ożeniłbyś się z nią .No ale to takie moje zdanie, nie wiem czy Ty w ogóle coś takiego jak małżenstwo bierzesz pod uwagę czy nie, ale dla mnie związek nie malzenski to nie związek, w każdej chwili można go bez większych konsekwencji urwać.

Gość gość
Przecież autor myśli o malżeństwie, sam to zaznaczył, tylko czeka aż rodzice odłożą kasę na wesele i mieszkanie dla młodych :)