Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemowle rozbudza się w nocy po karmieniu

Polecane posty

Gość gość

mój dwumiesięczny niemowlak budzi sie dwukrotnie w nocy na karmienie i czasem zasypia zaraz po karmieniu ale czasem jest rozbudzony i musze go usypiać co nieraz z karmieniem zajmuje 2 godziny :( wieczorem usypiam go zawsze o tej samej porze, po kąpieli i zajmuje mi to od 20 min do 1 h, w nocy nie zapalam światła, nie mówię do niego, zawsze postepuje tak samo a mimo to czasem się rozbudza a czasem nie... czy któraś z was tak miała? może powinnam go karmić jakoś przez sen?

Gość gość
halo nikt mi nic nie doradzi?

Gość gość
ściągam swoje mleko i karmię butelką bo jak karmiłam piersią w nocy to kończyło sie tym że noc spał z nami w łóżku i wisiał na cycku

Gość gość
po wypiciu mleka zazwyczaj zasypia już na mnie ale po odłożeniu do łóżeczka jest różnie -czasem śpi dalej a czasem się rozbudza... :(

Gość gość
mam tak samo córka ma 5 tygodni, karmię piersią i dokarmiam butelką, potem odbijanie i właśnie przez to się rozbudza Jedna noc jest ok, a następnej np od 3 nie śpi

Gość gość
ja tez tak mialam (karmienie mieszane) z czasem samo sie unormowalo, synek budzi sie juz tylko raz w nocy kolo 3ciej i zasypia od razu. Wczesniej budzenie o polnocy i 3ciej(po tym srednio godzina brykania w lozeczku). teraz ma prawie 3 mies.

Gość gość
Idiotki by chcialy aby dzieciaki zaraz po wyjściu z macicy przesypialy im noce troche cierpliwosci tępe strzalu

Moja córka tez tak miala i zaczelam ja zaraz po jedzeniu klasc na brzuchu. Odbijalo jej sie po jakims czasie ale przez sen i sie nie wybudzała. Ale spalam obok niej aby mieć wszystko pod kontrolą.

Gość gość
Mój się nie wybudzał, ale może Ci troszkę podpowiem. Mój mąż wpadł na pomysł, z lenistwa :P żeby nie wyciągać małego z łóżeczka na karmienie. Po prostu dawał mu jeść a on leżał w łóżeczku, Potem tylko wyciągał na 5 sekund na odbicie. Myślę, że to dobry pomysł, bo jak wyciągasz dziecko z łóżeczka to robi mu się troszkę zimniej i może dlatego się wybudza.