Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam ksiazki

Polecane posty

Gość gość

nie wiem, czy ksiazka jest wspaniala, bo czytalam jedynie fragment. bohaterka byla nastoletnia dziewczyna, po tym fragmencie odniosla wrazenie ze raczej jest to jakas szara myszka (ale wcale nie musi tak byc). byla u siebie w domu i czkeala na chlopaka. albo przyszedl albo mial przyjsc. mieli o czym s pogadac. chyba przez okno. cos mi sie kojarzy ze chlopak mial szara bluze. czytalam fragment jakies 5 lat temu, nie pamietam tytulu ani autora, na pewno jest to wiek xx-xxi powiesc raczej obyczajowa, mlodziezowa jesli ktos pamieta taki fragment, pomozcie

Gość gość
z tym chlopakiem laczyla ja jakas wiez uczuciowa prawdopodobnie

Gość gość
Tytuł książki,"Mysza"

Gość gość
hahahahaaa bardzo smieszne autorka powiesci byla raczej kobieta, a nie mezczyzna POWIESC ZAGRAICZNA, mozliwe ze angielski lub amerykanska, na pewno nie polska

Gość gość
Mysz a nie mysza jest nawet film.

Gość gość
to dziewczyna sprawiala wrazenie szarej myszki nie znaczy ze taki jest tytul!!!! moze to skromna dziewczyna amoze jakas kujonka z porzadnego domu? nie wiem ale odnioslam wrazenie ze cos ja dzieli z tym chlopakiem. moze mezalians a moze nie? trudno powiedziec to byl fragment

Gość gość
Jak zagraniczna, to na bank chodzi o "Romea i Julię".

Gość gość
up

Gość gość
Hej :) szukam ksiazki rzecz jest o tym ze po latach znajduje sie brat bohatera- zaginiony w dziecinstwie (poklocili sie i zostal porwany) bogater go przygarnia, potem razem z nim i dziecmi jedzie na wycieczke/ polowanie w gory- tam go owy brat spycha w przepasc a sam wraca i porywa mu zone i dzieci oczywiscie policja nie umie ich znalezc- i bohater po ponad roku poszukiwan wpada na pomysl szukania wstecz i po sladach odkrywa przeszlosc - okazuje sie ze owy brat byl trzymany w jakiejs jamie na farmie grzechotnikow- potem zamordowal ta rodzine, gdy zostal przygarniety przez rodzine zastepcza, g***** i okrada matke- potem nast kobiety itd- w koncu jedna z nich przepisuje na niego dom- i tam udaje sie odnalesc rodzine bohatera- oczywiscie w tym domu jest mnostwo polapek czekajacych na niego- a jego rodzina byla przetrzymywana i otumaniana narkotykami a w ostatecznej bitwie zona bohatera w jakis sposob go rozpoznaje i pomaga zabic owego brata jak ktos ta ksiazker rozpoznaje- bylabym wdzieczna za pomoc- bo czyta sie ja naprawde z zapartym tchem