Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onjestmega

Jak zauroczyć niedostępnego mężczyznę?

Polecane posty

Gość onjestmega

Czy taki niedostępny lubi również niedostępne trudne do zdobycia kobiety?

Gość gość
No jasne. Bądź wobec tego niedostępną. On jest niedostępny, Ty będziesz taką zgrywać i w życiu się nie spotkacie nawet :)

Gość onjestmega
:)no wiem może to jest śmieszne no ale nie wiem może taki typ faceta nie lubi jak się mu dziewczyna narzuca.

Gość gość
Żaden facet nie lubi jak mu się dziewczyna narzuca. Nie musi być do tego "niedostępny"

Gość onjestmega
To co mam zrobić aby w końcu się otworzył przełamał? Przy koledze jest bardziej otwarty i szuka zaczepki, ale gdy jest sam jest oziębły i niewzruszony.

Gość onjestmega
pomóżcie no podpowiedzcie coś

Gość gość
jezu, moze po prostu nie jest tobą zainteresowany, mozesz stawac na rzęsach a tak nic z tego

Gość gość
A jak sytuacja wygląda to studia szkoła,praca? wschodnia czy zachodnia Polska?

Gość onjestmega
praca

Gość niedorobiony
Ty sprzedawczynią, on klientem?

Gość ja mam taką w pracy
Zachowuję się podobnie do tego "twojego"...Dla mnie jest to tylko urozmaicenie życia w pracy, nic więcej. Kompletnie jestem nią nie zainteresowany :). A widać, że daje jakieś znaki, może to też tylko flirt z jej strony i nie ma żadnych zamiarów wobec mnie? Nie zastanawiam się nad tym, ponieważ, tak jak wspomniałem- nie interesuje mnie jako kobieta :). Ja Ci radzę, po prostu delikatnie zaproponować przeniesienie relacji na grunt "po pracy". Znajdź jakąś okazję i coś zaproponuj. Będziesz miała odpowiedź...

Gość onjestmega
tydzień temu śmiechem żartem zasugerował wspólną kawę oczywiście był z kolegą. Ale potem był sam i znowu nic.

Gość onjestmega
niedorobiony tak

Gość ja mam taką w pracy
No, skoro proponował kawę, to coś jest na rzeczy. A Ty nie możesz zaproponować, tak na serio, teraz? :)

Gość niedorobiony
musisz go jakoś ośmielić bo widać że gościu sam na sam jest wstydliwy, dlatego ta poza "niedostępnego".

Gość onjestmega
to bylo coś na zasadzie że on wspomníał koledze, że są przyjęcia do niego do pracy. No to ja zażartowaław - "to gdzie mam złożyć cv i do kogo. I wtedy on po raz pierwsz powiedzial cyt. "hmm najpierw musiałaby się pani umówić ze mną na kawę" no i tyle jego inicjatywy. Może to co teraz powiem was zdenerwuje, ale może to go blokuje bo jestem mężatką.

Gość onjestmega
nie układa mi się z mężem, ale rozwodu nie mam i noszę obrączkę wiec defacto jestem dla niego kobietą zajętą

Gość niedorobiony
Łał.....jak jesteś mężatką a on o tym wie to się wcale nie dziwię że facet ma opory.

Gość onjestmega
wie bo parę razy widział mojego męża u mnie w pracy. Dodam, że jak o coś go spytam nawet służbowo to na mnie nie patrzy w ogóle zero kontaku wzrokowego gdy mi odpowiada. Ale jak jest z kolegą to jest inny cały czas pyta o jakieś pierdoły. Gdyby nie ta jego pseudopropozycja na kawę nawet nie zaczełabym sobie niczego interpretować mimo, że mi się podobał od początku.

Gość gość
boze, ile ty masz lat? 15? tekst o kawie to tylko słowa, w żartach można to powiedziec ale nie oznacza to od razu, że na te kawe cie zaprosi, zajmij sie swoim malzenstwem lepiej

Gość niedorobiony
Zlej go zimnym moczem. Facet bez jaj.

Gość gość
Facet się założył z kumplem, że polecisz na niego jak tylko palcem kiwnie :D

Gość onjestmega
Jestem gotowa na ostry sex analny z nim.

Gość gość
17:14 to podszyw. a małżeństwo próbowałam ratować bezskutecznie. Ale macie rację nadinterpretuję jego zachowanie i niepotrzebnie się nakręcam. A jeśli chodzi o zakład to w sumie jest taka możliwość to by tłumaczyło dlaczego przy koledze zachowuje się inaczej.