Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mleko bebilon comfort

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny ! Mam 4 tygodniową córeczkę, niestety nie udało nam się karmienie piersią..chorowała w szpitalu, tak dostawała pokarm z butli i nie potrafiła ssać z piersi..ściągałam do butelki, ale przez nerwową atmosferę w domu straciłam pokarm :( muszę karmić ją sztucznym, zaczęłam od zwykłego bebilon 1, ale miała problemy z kupką i bóle brzuszka..lekarka poleciła mi kupić bebilon comfort, karmiłyście tym mlekiem ? Jakie były efekty?

Gość gość
Moja corka byla na tym mleku, tez mniej wiecej odkad skonczyla miesiac, niemwiedzialysmy co to kolki czy zaparcia, dla nas rewelacja, polecam, corka byla na tym mleku do roczku, obecnie, termin na jutro, I mam w razie co to samo mleko w szafce;)

Gość gość
Ja stosuje to mleko 2 dzień i już widzę poprawę :) nadal ma problem z kupką, ale kupki już są rzadsze, wcześniej były tak gęste, że ciężko było je z pupy zetrzeć..teraz jest lepiej :)

Gość gość
my stosowaliśmy pól roku, ok, polecam. Z testowanych mm to wypadło najlepiej. Potem przeszliśmy na bebiko 2, aktualnie dziecko ma 10 mcy i woli bebiko 2 od bebilonu :)

Gość gość
nie zapychało wam smoczków to mleko? ja jakbym nie wymieszała zawsze zapchał się smoczek :( i jakoś nie widziałam poprawy szczególnej po nim

Gość gość
nam smoczek się nie zapychał

Gość gość
Tak, karmiłam tym mlekiem. Kolki, bóle brzucha, zaparcia minęły. Mam jedno opakowanie, które mi zostało, sprzedam w atrakcyjnej cenie :)

Gość gość
u nas po 1 butelce tego mleka był ryk non stop przez 8h. już więcej jej nie podałam. przeszliśmy na bebilon pepti, skończyły się zaparcia, kolki, płacz i stękanie. byliśmy na pepti do początku 5-mca. potem Hipp 1 i wszystko ok

Gość gość
wg mnie lepiej zmienić mleko na innego producenta niż kombinować z comfortem - u nas wywalenie kasy w boto i same problemy z zapychającym smoczkiem

Córka była na Bebilonie Comfort 1. Przez tydzień ryczała non stop. Myślałam, że kolki, ale spróbowaliśmy ze zmianą mleka i objawy odeszły jak ręką odjął. Przy synu nawet nie pomyślałm o Bebilonie. Córka przeszła na Hipp i było super a syn od początku był na Bebiko i żadnych problemów nie miał z wypróżnianiem czy bólami brzuszka.