Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Slub cywilny z Niemcem w Niemczech

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Niedawno moj facet ,Niemiec oswiadczyl mi sie.Chcemy wziac slub cywilny w Niemczech.Jakich dokumentow bede potrzebowac?jestem rozwiedziona .

Gość gość
niemiec o imieniu abdul? ;)

Gość gość
Elias:-)

Gość 0 Terenia 0
Ooo super, polecam Niemców, ale tylko tych rodowitych ❤️, a nie muzułmańskich śmieci :O

Gość gość
za hitlera takie coś było uznawane za zdradę rasy i karane było śmiercią jak możesz psuć czystą rasę aryjską

Gość gość
jasne,ze rodowity:-) moj ex maz byl polakiem maminsynkiem.Ale sa tez fjni Polacy.a trafilam na Niemca:-)

Gość 0 Terenia 0
Jak rodowity to elegancko, trzymam za Was kciuki 😘

Gość gość
jak jakich dokumentow ? takich samych jak w PL, to provo.

Gość gość
No ne wiem czy takich samych? odpis zupelny aktu urodzenia oswiadczenie z sadu o rozwodzie zaswiadczenie z usc o ustaniu malzenstwa i poprzedni akt slubu zaswiadczenie o zdolnosci zawarcia malzenstwa(ale skad)?

Gość gość
dzięki Terenia<3

Gość gość
zaswiadczenie o zdolnosci zawarcia malzenstwa(ale skad)? z USC a skad ? szkoda tego niemca ze trafil na przyglupia polke

Gość gość
nie ma dobrych niemcow dobry niemiec to martwy niemiec

Gość gość
"Ooo super, polecam Niemców, ale tylko tych rodowitych serduszko.gif , a nie muzułmańskich śmieci" Bosche.... co za jełop :o Czy ty umiesz choc raz odpisac cos na temat? Autorka pyta sie o dokumenty potrzebne do slubu cywilnego a ty trollu wpadasz i piszesz zupelnie nie na temat. Jełop zawsze pozostanie jełopem.

Gość gość
Proszę mi nie ubliżać. Chciałam zapytać kogoś,kto ma taką wiedzę Sfrustrowane stare panny na bok

Gość gość
To nie ja pisalam o starych pannach. Czy wskazane dokumenty to wszystko?ma ktos doswiadczenie w tym temacie?

Gość gość
Po co ty sie na forum pytasz? On musi isc w miejscu zameldowania do urzedu miasta i tam mu dadza liste wszystkich dokumentow, ktore beda potrzebne. Na pewno bedziesz potrzebowala miedzynarodowego aktu urodzenia. Poza tym paszportu oraz aktu rozwodu oraz poprzedni akt malzenstwa. Wydaje mi sie, ze poprzedni akt malzenstwa i rozwodu z Polski bedziesz musiala przetlumaczyc. Ale najlepiej niech on idzie i sie dowie. Daja tam cala liste i jest napisane na niej dokladnie ktore dokumenty masz przyniesc ze soba. Czasem rozni sie to od landu do landu wiec to on musi sprawdzic.

Gość gość
a co bedzie jego fatygowac ? jeszcze sie rozmysli. eh te glupie cymbalice, spod nog by krolewiczowi wyjadaly za laske hajtniecia.

Gość gość
I pytasz nas na forum jakich dokumentow bedziesz potrzebowac do slubu? :o Rozumem nie grzeszysz, ale to raczej normalne u takich jak ty. Do ambasady ćwoku sie udaj albo zadzwon a nie na forume pytasz! :D :D

Gość gość
Boże i już się zaczęło, bo dziewczyna sobie znalazła fajnego obcokrajowca a nie murzyna czy polaka-pijaka. strasznie zazdrość z was wychodzi...

Gość gość
Ale zazdrość! Widać jak polaczki plują jadem.

Gość gość
To ja autorka. Już dawno po ślubie. Jeśli ktoś ma jakies pytania dot. dokumentów(Berlin) to chętnie odpowiem.