Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapsula

dwa poronienia i co dalej?

Polecane posty

Gość kapsula

Staramy sie z mezem o dziecko,niestety poronilam juz 2 razy. Przy ostatnim poronieniu gdy zaczely sie uplawy od razu pognalismy na emergency, niestety oni powiedzieli, ze nic nie widza. Wzieli tylko probke moczu, nawet nie pobrali krwi, nie mowiac o usg! Nie wiem czemu ronie, co mam zrobic zeby gp skierowal mnie na badania? Oczywiscie jutro juz ide ale nie wiem co zrobic zeby potraktowali to powaznie, chce wiedziec czemu nie moge utrzymac ciaz...

Gość gość
Dopiero po 3 poronieniu dostaniesz skierowanie na badania. .w każdym kraju tak jest.

Gość gość
jest tez opcja leczenia sie prywatnie. Ja bylam w identycznej sytuacji, poronilam dwa razy, narobilam tysiac badan w pl. az w koncu dostalam duphaston i acesen (aspiryne 75mg) od lekarza z pl. I na tym prostym zestawie lekow jestem juz w 24 tygodniu i wszystko wyglada dobrze. Ja bym nie czekala na kolejne poronienie tylko chociaz sprobowala z ta aspiryna, nie zaszkodzi a moze pomoc. poczytaj o tym :) Pozdrawiam.

Gość gość
to bzdury, że w każdym kraju dopiero po 3 poronieniu dostajesz skierowanie na badania. Weźmy np. taką Polskę. Już po pierwszym masz te skierowania. Trzeba było nie wyjeżdżać ...

Gość gość
ty gadasz bzdury po dwoch poronieniach bylam w pl i lekarze tak samo olewali to jak i tutaj, zdarza sie i tyle i nie chcieli mi dac skierowania na zadne badania, dopiero od 3-ego. Zreszta wiekszosc badan w pl i tak jest platna, a na te ktore sa bezplatne to okres oczekiwania jest niesamowicie dlugi