Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak nie chce mnie przedstawic rodzicom

Polecane posty

Gość gość

już od ponad roku jesteśmy razem. do domu żeby poznał rodziców zaprosiłam go 2-3 miesięce od rozpoczęcia związku. 2 razy poznał calą moją rodzine.w każda sobote jest u mnie od rana do wieczora. Przez przypadek jak byłam u niego poznałam jego mame. nie znam jego taty i siostry. bardzo chciała bym ich poznać, tak samo jak resztę rodziny. próbowałam z nim o tym rozmawiać ale zawsze się jakoś wykręcał, a ja nie chce na siłę się wpraszać. nie mam pomysłu co może być tego powodem. chcieliśmy wielkanoc spędzić razem. w Wielką Niedziele mogłabym iść do niego ale si,ę nie zgodził bo przyjeżdza do niego rodzina. Niepokoi mnie to i zasmuca. nie wiem co z tym zrobić ani jak o tym rozmawiać..

Gość gość
to jest dla mnie ważne

Gość gość
od początku było, ale nie chciałam się narzucać

Gość gość
s********j claude niedorobieńcu jeden :D

Gość Luxeng
Spojrzmy prawdzie w oczy......on ma cie tylko do roochania, a dzifek sie rodzicom nie przedstawia. Tyle wlasnie dla niego znaczysz.

Gość gość
mam nadzieję że to nie praqwda

Gość gość
widac ze chlopak nie traktuje cie powaznie. jakby mu zalezalo to by cie zaprosil. ile macie lat?

Gość gość
może oni są trochę "oryginalni" moze ma biednie w domu? moj znajomy miał biednie w doumi nikogo przez to nie zapraszał... na zewnątrz figo fago woził się samochodzikiem, ciuchy drogie, wszystkim w knajpie stawiał a w chacie zonk

Gość gość
on 18 ja 17

Gość gość
Gdybym miał poważne plany do mojej partnerki przedstawiłbym ją rodzinie. Gdybym nie miał nie robiłbym tego. Jest jeszcze druga strona medalu. Ma rodzinę, której się wstydzi np. "konfliktowi" rodzice....

Gość gość
byłam u niego duzo razy, ale nie było nikogo

Gość gość
może rodzina średnia i będą zaraz sapać?

Gość gość
Autorko na Twoim miejscu zadałabym sobie pytanie: kim dla niego jestem? Piszesz,że znacie się od ponad roku( to kawałek czasu) Ty przedstawiłaś mu swoją rodzinę bo Traktujesz go poważnie i zależy Ci na nim( to działa w obie strony) Moim skromnym zdaniem albo Twój chłopak nie ma wobec Ciebie jakiś poważnych planów ( wiec nie ma sensu aby przedstawiać Cie rodzinie) albo wstydzi się lub ma coś do ukrycia

Gość Luxeng
A moze ma na boku jeszcze ze dwie inne naiwne I jakby cie zaprosil, to sprawa moglaby sie rypnac..........ktoz to wie