Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnnnnnnn

mam 50 lat zakochałem się

Polecane posty

Gość onnnnnnnnnn

Witajcie, nie wiem czy to dobre miejsce na rozmowę, ale w googlach znalazłem i ponoć można tu pogadać. Otóż... mam niecałe 50 lat i zakochałem się jak totalny szczeniak w młodej kobiecie. Nie umiem tego opisać, ale czuję, ze mógłbym oddać za nią życie.Ta kobietka bardzo mi imponuje, wykonuje trudny zawód, ale zawsze jest szalenie miła, usmiechnięta, ma przepiękny uroczy uśmiech, jest przepiękna, madra, inteligentna, zabawna, jest bardzo ciekawą osobą no i jest strasznie seksowna. Wiem, ze nie mam szans zwłaszcza, ze przy niej zachowuję się jak idiota, nie wiem co się ze mna dzieje, nigdy sie tak nie czułem, nie poznaję sam siebie. Raz chciałbym zaryzykować i spróbować, ale zaraz pojawia sie w głowie myśl- chłopie opanuj się, jesteś za stary, jednak po minucie mi pzrechodzi i czuję, że mógłbym w ogień za nią skoczyć. Czuję, ze oszaleję.

Gość onnnnnnnnnn
poczytałem troche niektóre tematy tutaj i chciałem tylko napisać, ze przygnębiający jest fakt, że większośc kobiet myśli, że takiemu starszemu mężczyźnie chodzi wyłącznie o młode ciało i seks, a to nieprawda, nie tylko o to. ja sie naprawdę zakochałem i kocham ją już ponad 2 lata, nie przechodzi a wręcz nasila się to uczucie.

Gość gość
Nie pozostaje ci nic innego, jak wyjaśnić sytuację - czy masz u niej jakieś szanse, czy nie. Chyba, że wolisz tak latami wzdychać w ukryciu..

Gość gość
a skąd sie znacie? i ile ona ma lat?

Gość gość
Istotne jest, czy jesteś wolny i czy ona też. Bo jeśli nie, to kaplica.

Gość fortyone
no i co w związku z tym? nie ty pierwszy, nie ostatni

Gość onnnnnnnnnn
Poznalismy sie w pracy. Ona ma 33 lata. To nie jest tak,ze ja nic nie robię. Ona wie, ze mi się bardzo podoba, powtarzam jej to, komplementuję, a jak jesteśmy razem to staram sie zbliżyć do niej jak najbardziej i tu chyba wszystko rozpierniczam, bo ona chyba myśli,ze ja żartuję. Dostaję przy niej małpiego rozumu i naprawdę czasem sam sie dziwię, ze zachowuję się jak totalny gówniarz, ciezko mi się powstrzymać , zeby jej nie dotknąć czy delikatnie przytulić. Ona się z tego śmieje, zawsze jest miła i usmiechnięta. Poczytałem tutaj troche i wydaje mi się, ze ona właśnie nie bierze tego mojego zachowania powaznie, boje się, ze mysli że chcę się nia zabawić i to mnie najbardziej boli.

Gość gość
a Ty masz zone? czy jestes wolny? spotykacie sie tylko w pracy czy tez po pracy?

jesteś zauroczony, ale chemia najwyraźniej nie wisi w powietrzu, skoro ona tego nie czuje. poczekaj, miną 4 lata i będzie po zauroczeniu

Gość gość
roochnij sobie póki czas

Gość gość
Autorze masz dzieci?

Gość gość
a samotni jesteście czy to nowa ma być miłość? a ona samotna? czy też szuka wrażeń?

Gość gość
oboje jesteście wolni?

Gość gosc0007
A co chcesz? Ozenic się, zrobić jej dziecko i być z nia szczęśliwy przez następne 25 lat? Kryzys wieku sredniegio się klania- nic więcej:-D

Gość gość
Jeżeli jest sama to powiedz jej co czujesz.

Gość onnnnnnnnnn
ja jestem wolny, a Ona... no własnie tego nie wiem, boję się zapytać, bo strasznie boję się usłyszeć, ze kogoś ma. Ciezko mi uwierzyć, ze taka kobieta mogłaby być sama, ale jednak mam taka cichą nadzieję.

Gość onnnnnnnnnn
ja jestem wolny, a Ona... no własnie tego nie wiem, boję się zapytać, bo strasznie boję się usłyszeć, ze kogoś ma. Ciezko mi uwierzyć, ze taka kobieta mogłaby być sama, ale jednak mam taka cichą nadzieję.

Gość fortyone
to co wy tam imprez integracyjnych nie macie? po dwóch latach już wszystko powinno być jasne :) zresztą pewnie to prowo

Gość gość
Myslisz o seksie z nia?

Gość gosc0007
I przez 2 lata nie dowiedziales się, czy ona kogos ma????? To chyba provo:-D

Gość gość
tak od dwóch lat na nią tylko patrzysz i wzdychasz, razem pracujecie i nie wiesz czy wolna czy zajęta, bajdurzysz

Gość onnnnnnnnnn
nie chcę czekać zwłaszcza, ze już teraz za każdym razem robię z siebie idiotę, jest mi wszystko jedno, jak wiem, że jest w pracy to robie wszytsko by móc choć na chwilę do niej wpaść, żeby tylko ja zobaczyć. Wymyślam już tak absurdalne powody, ze obawiam się, iż Ona wkrótce zacznie podjerzewać, ze ze mna coś nie tak, o ile już tak nie mysli.

Gość gość
baju, baju będę w raju

Gość onnnnnnnnnn
tak pracujemy, ale widujemy się rzadko, bo nie jesteśmy na etatach...zresztą to nie jest ważne. a przez ten czas nie zdążyłem się dowiedzieć, bo nie mogę sie dowiedzieć inaczej jak tylko pytając ją samą, a tego jeszcze się nie odwazyłem zrobić, bo za pięknie jest teraz tak jak jest i nie chcę niczego zepsuć zwłaszcza sobie, tych wszytskich chwil z nią.

Gość fortyone
gosc0007, coś ci z ust wyjęłam ;)

Gość fortyone
och och, ale z ciebie romantyczny przedemeryt, onnnn ;)

Gość gość
no to nie rozumiem to pracujecie razem czy tylko wpadasz do jej miejsca pracy

Gość gość
Nie brak Ci seksu,wolisz wzdychac?