Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak jak jak

jak sprawdzić męża

Polecane posty

Gość jak jak jak

Czy znacie dobre sposoby żeby kogoś sprawdzić? Chodzi mi o męża i jego potencjalne zdrady. Czy macie jakieś doświadczenia w podsłuchach? Jeśli tak to jakich? Jak go sprawdzić?

wystarczy. że pójdziesz. do PRACY, SWOJEJ. a NIE wydziwiasz na bezrobociu, jak mu nie ufasz to po ch*j małżeństwo?

Gość autorkaaaaaa
a gdzie ja napisałam że nie pracuję?

Gość gość
jak wraca z roboty rób mu loda i wąchać czy mu fjut nie jedzie obcą c**ą

Gość autorkaaaaaa
rada super, dzięki

Gość gość
sprawdzaj telefon czasami to wystarczy ja zalogowalam sie na necie bo obslugi internetwoej moge sprawdzac gdize dzwonil i wysylal sms i kto do neigo dzownil- bez patrzenia w jego telefon wystarczy tylko raz miec przy sobie jego tel i jaks ie rejestyrujesz to na jego tel przychodzi haslo i tyle potem sama sobie haslo ustalasz i w akzdej chwile si elgoujesz i sprawdzasz polaczenia

Gość autorkaaaaaa
w jakiej sieci można tak zrobić. Bo ja zalogowałam się na stronie operatora męża, ale tam nie ma takiej możliwości, żeby sprawdzać połączenia. A telefon ma czysty, aż za czysty. Ale sprawdzam też rejestrację połączeń, smsów w telefonie i ma tak samo w każdy dzień, czyli rzeczywiście mało korzysta z telefonu. Bo wiecie gdyby liczba np wysłanych smsów się zwiększała a sms by nie było w krzynce to bym się martwiła, a tak jest ok. Wchodzi w grę drugi tel.

Gość gość
no ale jak ma drugi tel to gdzies go musi chowac

Gość gość
claude speed wystarczy. że pójdziesz. do PRACY, SWOJEJ. a NIE wydziwiasz na bezrobociu, jak mu nie ufasz to po ch*j małżeństwo? ........ gowno ci debilu do tego czy autorka pracuje. nie twoja kasa więc nie interesuj się. zajmij się swoja robotą jeśli ja jeszcze masz i mocno pilnuj żeby cię na zbity pysk nie wywalili bo zdechniesz głodu. nikt więcej takiego barachła nie trudni

Gość gość
w play mozna sie logowac i sprawdzac polaczenia wystarczy login i haslo ale wiem ze w t-mobile kiedys aby sie zalogowac za kazdym razem wysylali haslo na telefon i dopeiro po wpisaniu tego haslo w necie mozna było wszytko widziec wiec dupa

Gość autorkaaaaaa
on ma w plusie i jak pisałam, już się raz logowałam i niestety można zamówić tylko bilingi płatne do domu.

Gość gość
Lepiej nie szukaj dziury w całym. Mąż jest w porządku, tylko ty masz ochotę się sq***ić na boku.

Gość gość
autorko wspolczeje meżowi takiej żony moze faktycznie nich poszuka innej

Gość autorkaaaaaa
❤️

Gość autorkaaaaaa
nie masz czego współczuć ale ok

Gość gość
Ja rowniez wspolczuje facetowj autorki. Musial byc pijany jak za nia wychodzil albo z braku laku

Gość autorkaaaaaa
tak, tak, piszcie sobie teorie, ja prosiłabym jednak o jakieś rady

Gość autorkaaaaaa
pisze w opisie :)

piszesz jakbyś nie wiedziała czy bardziej zależy Ci na poznaniu prawdy czy też na zorientowaniu się w nowinkach technicznych poznaniu doświadczeń innych osób w kwestii udokumentowania dowodów zdrady takie pytania zadają osoby, które mają pewność, że są zdradzani i na pewno chcą się rozwieźć

Gość gość
ja znam tylko sposób na podglądanie co mąż robił na komputerze. ale nie podsłuch. tylko gdzie wchodził na jakie strony, co pisał.

Ale po co Ci takie sprawdzanie?Mąż Cię kiedyś już zdradził?Nie ufasz mu?Nie rozumiem kobiet,które muszą sprawdzać faceta...

Gość autorkaaaaaa
Nie wiem czy mnie zdradza, dlatego właśnie proszę o sposoby jak to sprawdzić. A wydaje mi się, że podsłuch będzie dobry, tylko nie znam się na tym. Mam gdzieś nowinki techniczne. I nie, nie rozwodzę się. Przynajmniej na razie,

Gość autorkaaaaaa
ja znam tylko sposób na podglądanie co mąż robił na komputerze. ale nie podsłuch. tylko gdzie wchodził na jakie strony, co pisał. x x Możesz napisać jaki to sposób?

Gość gość
a możesz zapytać o co chodzi, powiedzieć, że widzisz że coś jest nie tak i porozmawiać o swoich obawach? Jesli zdradza i tak na pewno się wyprze, ale wtedy będziesz miała możliwość zweryfikowania tego co mówi z tym co było i nie powiesz że nie próbowałaś dać mu do myślenia bo zdrada zawsze prędzej czy później się wyda, nie trzeba specjalnych sztuczek do tego używać