Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem co może być pociągającego w stopach, czy też seksownego bo nie

Polecane posty

Gość gość

wiem co wy tym widzicie?Pyt. do znających się na temacie.

Gość gość
wszystko jest piękne jeśli kochasz osobę

Gość gość
Piękne tak, ale żeby jako obiekt seksualny to też dla mnie niezrozumiałe.

Gość gość
Jesteś on czy ona?

Gość gość
Ja też nie pojmuję. Stopy jak to stopy. Co w tym sexi?

Gość gość
A dlaczego np biust jest sexi? Mnie kobiece stopy bardzo się podobają i jeśli Są nieduże wąskie i kształtne to są sexi i podniecają. Lubię patrzeć Na nie, dotykac, całować a także jak partnerka nimi dotyka moją Meskość

Gość gość
Do gosc 22-18 Nie zrozumiesz tego jeśli nic nie czujesz widząc ładne kobiece stopy

Gość gość
ja mam małe stopy 35,5 i latem jak latam w japonkach czy jakiś sandałach to zauważam ze mężczyzni zwracają uwagę,oczywiscie mam zadbane stópki i pazurki pomalowane

Gość gościniec
mnie podnieca pełzanie u stóp zadbanej kobety

Gość gość
Jestem gościem z 22:18... Jestem kobietą. No i zgadzam się nic nie czuję patrząc na kobiece stopy :)

Gość gość
wszystko Twoje jest kojarzone z Tobą. Przynajmniej ja tak mam. Jesteś dobry to twoje ręce są dobre bo nic bez Twojej woli nie zrobią. Twoje ruchy , twoje gesty to Ty.

Gość gość
Uwielbiam patrzec na stopki,pod warunkiem ze sa takie malutkie i waskie. Nie lubie strasznie jak kobieta ma szerokie stopy.

Gość gość
Do gosc 22-37 Gdybyś miała wrażliwe stopy to gdybys zauważyła, ze ich widok Działa na faceta, to również zadziałało by na ciebie. Szczególnie gdyby stopy reagowały by na dotyk, pieszczoty. Myślę, ze nie zrozumiesz tego bo nie jesteś facetem

Gość gość
Mam bardzo wrażliwe stopy. Nie znoszę gdy ktoś je dotyka. Owszem w trakcie sexu gdy mój partner possie mój palec, to jest to przyjemne. Natomiast jeśli językiem prześlizgnie się po stopie... cóż niekoniecznie.

Gość gość
Mój byly mial fiola na punkcie stop, masowal mi je, calowal...taka gra wstępna wychodzila zawsze z tego ;) a potrafil tak rozgrzać, oj potrafil :D

Gość gość
Mnie pociągają stopki że względu na kształtowane paluszki i lekki aromat po całym dniu.

Gość gość
Ksztaltne*

Gość gość
Szkoda bo pewnie twój partner chciałby bardziej je pieścic a niestety nie może. Znam kobiety ktore uwielbiają ten rodzaj pieszczot jako gra wstępna

Gość gość
To bylo do pani 22-47

Gość gość
22:12 jestem facetem. Lubię stopy ukochanej ale nie traktowałbym ich jako atrybutu seksualnego. Ale każdy ma inne fetysze.

Gość gość
Masz rację to fetysz ale raczej nieszkodliwy

Gość gość
Rozumiem. że jest taki fetysz, w życiu tez się z tym spotkałam (facet z którym się kiedyś umawialam niezmiennie dochodził dotykając tylko moich nóg, gola stopa czy łydka i nie mógł się opanować - magica!), . O dziwo wzięłam udział w kilku tego typu sesjach foto, wiec bliżej poznałam temat. I tak jak uważam ze mimo mojego braku fascynacji stopami jest to ok, bo każdego kręci co innego i tego nie pietnuje to jest to dla mnie też zjawisko, którego nie rozumiem. Nie mogę znaleźć punktu zaczepienia. Stopy wydają mi się po prostu strasznie dalekoie od samego sexu, rzadko (przypadkiem) uczestniczą w samym kochaniu się, w życiu standardowych par nie są popularnym miejscem pieszczot. Inaczej niż np kark uda brzuch. Rozumiecie o co mi chodzi? Prędzej stopy kojarzą mi się z deptaniem, wiec b aseksualnie. Sama dbam o stopy, uważam że pomalowane paznokcie w szpilkach są b kobiece.. Może to to? Szpilki kobiecość pomalowane na czerwono paznokcie? Ale nadal bawi mnie (bez urazy, to świetna zabawa!) deptanie kremowek :-) Chętnie posłucham kogoś kto mi trochę wytłumaczy jak to widzi? Nie przekonam się już raczej ale b chętnie poznam z ciekawości temat bliżej. Z góry dzięki.

Gość gość
Mialamkiedys bylego ktory mialfaze na moje stopy, niestety mi to nie pasowalo, to bylo DZIWNE dla mnie. Ani niepodniecalo mnie to, myslalam tylko co on w tym widzi? Chetnie poslucham opinii facetow co w tym jest interesujacego.

Gość gość
Zapach, kształt paluszki :)

Gość gość
Oj, on chyba moich stop nie lubi ;) A może jeśli ktoś by je pieścił w odpowiedni, nieznany dotychczas dla mnie sposób, to byłoby przyjemne :)

Gość gość
Interesujący jest sam wyglad stóp. Ciężko wytłumaczyć to komuś kto tego nie odczuwa. Dla mnie sezon wiosna do jesieni to piękny okres bo kobiety chodzą z odkrytymi stopami a szczególnie piętami. Tak, stopy dla wielu facetów to fetysz. Jeśli kobieta ma ładne, nieduże stopy to jest to piękne dla nich i nic tego nie zmieni.

Gość gość
kto się jeszcze wypowie

Gość toamas
gdy widze cienkie i dlugie palce u stop to jest obrzydliwe :( lubie krotkie i grube palce, pomalowane na rozowo. wtedy od razu mi stoi

Gość gość
a ja lubię właśnie chude palce i wąskie stopy max 39. Oczywiście zadbane

Gość gość
:( ja mam rozmiar 40... czyli są mało atrakcyjne dla mężczyzn. Czerwone paznokcie i długie paluszki.