Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy też tak tęsknicie ??on wyjechał

Polecane posty

Gość gość
no może żle dobrałam słowa poprostu chciałabym ,żeby do mnie dzwonił i tyle a wy tu najeżdzacie na mnie ja pitoleee

Gość gość
3,4,5,6 dni. Nie przeginaj. Pon. Od 4 rano , co 30 min. Wt (ze wzgledu ze w pon juz od 4 dzwonil to jest wypoczety) od 3 ranoco 45 min. Musi sie wysrac tez. Sr. Od 2 w nocy. Co 45 min. W koncu prysznic. Czw rowniez od 2 Pt od 1 w nocy bo moze isc na impreze. A weekend 24/24. Mam nadzieje ze to pomoze.

Gość gość
Dziewuszko bo robisz z igly widly. Jestes niedojrzala emocjonalnie. MOZESZ POSTAWIC SIE NA NASZYM MIEJSCU?!?!?!

Gość gość
ok nie potrzebnie się łudziłam z tym ze bedzie dzwonił i ze mnie pocieszycie .....mendy

Gość gość
najeżdzają bo jesteś roszczeniową, pustą pannicą, która od siebie nic nie da, bo uważa że jej się wszystko należy, dlatego też będziesz gryzła ściany ze złości ale pierwsza się nie odezwiesz, masz pretensje do niego ale na swoje zachowanie to już nie spojrzysz, na siebie w takim razie też się obraź, bo on się nie odezwał od wczoraj ale uwaga: ty też nie! równiez życzę mu znalezienia fajnej, stabilnej emocjonalnie dziewczyny

Gość gość
jestescie okropni ,chyba się popłaczę

Gość gość
idę spać i nadal bede czekać na jego telefon :) pa

Gość gość
no wiec zadzwoniłam do niego rano ,gdzyż na telefon sie nie doczekałam i o dziwo korona z głowy mi nie spadła, potem on obiecała ze zadzwoni wieczorem ale słowa oczywiscie nie dotrzymał .....i co to ja nadal swiruje?