Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydze się zaprosić chłopaka do biednego domu

Polecane posty

Gość gość

witam, mam 25 lat i od 3 miesięcy chodzę z wspaniałym i skromnym facetem... byłam u niego kiedyś przelotem i właściwie bez planu i zobaczyłam... ogromny przepiękny i bardzo bogaty dom. W środku to dosłownie jak dom jakiejś gwiazdy... na święta on wprasza się do mnie... a ja mam drewniany dom bez łazienki... wstyd mi teraz jeszcze bardziej po zobaczeniu jego domu. Czy ktoś był w takiej sytuacji? Co robić?

Gość gość
nie kazdy ma chate piekna i bogata nie przejmuj sie , od razu go sprawdzisz czy naprawde cie kocha jesli bedzie mial jakies ale ze biednie mieszkasz to nie jest ciebie wart uszy do gory

Gość NIFDNIOFNDIONIODF
A ja wolałbym spotkać kobietę, która pochodzi z biednego domu i razem z nią zbudować majątek. Razem przez życie czy coś takiego :)

Gość gość
on ma dom ? czy jego rodzice ? bo on chyba jeszcze nie zarobił nawet na drzwi wejściowe to macie po równo jak zaczniecie wspólne życie to wtedy powiecie że to wasze na razie wszystko jest waszych rodziców

Gość gość
jak chce z tobą spędzić święta to pojedźcie razem w góry a jemu powiedz prawdę powiedz tak jak tu napisalaś przecież to nie twoja wina że tak mieszkasz i też to nie jego udział w tym ze on tak mieszka

Gość gość
Masz okazje sprawdzić czy Ciebie kocha,więc zaproś Go domu i tylko przedtem nie gadaj ,że mieszkasz biednie. Po prostu zaproś Go i zobacz co będzie później. Jak odejdzie, nie rozpaczaj. Widocznie zależy mu wyłącznie na seksie, a nie na Tobie.Bądź czujna. Twój obecny dom nie będzie Waszą przyszłością.

Gość lukasz1992
Ja bylemm prawie w takiej samej tylko ze ja akurat mialem dom z lazienka ale stary z gospodarstwem (kury,koza, konie). Dziewczyna mieszkala w ladnym nowowybudowanym domu, rodzice maja fabryke okien. Tez sie balem i dopiero po 2 miesiacach zaprosilem ja do mojego domu.. powiedzialem ze co bedzie to bedzie. Ale ku mojemu zdziwieniu nie zostawila mnie. Ale to tylko dlatego ze mam bardzo madra i nierozpuszczona dziewczyne. Zrozumiala i wcale mnie nie rzucila. Wie ze nie wazne skad pochodze ale wazne jaki jestem. Po jakims czasie powiedzialami ze na pewno u mnie nie zamieszkamy bo bardziej jej sie u siebie podoba i kumam to. Ale nie ma problemu jak jedziemy do moich rodzicow. No i juz jestesmy 4 lata. Takze to zalezy od osoby. Ale skoro mieszkasz w takich warunkach to nie jestes zamozna osoba. No i pewnie po ubiorze to widac. Wiec skoro przez 3 miechy nie zostawilcie z tego powodu to powinno byc ok

Gość gość
akurat po ubiorze nie widać niczego, bo zawsze mam dobre ciuchy i ładnie wyglądam. Szmateksy robią swoje ;-) Za to on chodzi ubrany, za przeproszrniem jak dziad... :-D więc to o niczym nie świadczy. Kocham go takiego jakim jest, on w ogóle nie patrzy na wygląd, a ja przeciwnie - zawsze elegancka i pachnąca. Nie wiem sama czego się obawiam, wiem że mnie nie zostawi... może boje się upokorzenia, pokazania mu siebie w całości...

Gość lukasz1992
W koncu i tak sie dowie. Tylko uprzedz go.

Gość gość
Bez paniki, przekonasz się czy mu na tobie zależy.

Gość gość
ja bym uprzedzila, zreszta bylam w podobnej sytuacji, co prawda mam lazienke, ale mieszkanie w bloku, nie jakies piekne, ale nieporownywalne do jego slicznego domu jak z katalogu ikei nie bylo zle, nie jest materialista, zrozumial

Gość gość
ale o czym tu uprzedzać? każdy mieszka tak,jak go stać na to,a sama mówisz,że jest skromny, więc to bardzo dobrze o nim świadczy. jeśli zachowa się jak burak, to nie był tego wart. Najważniejsze, to być zawsze dumnym ze swojego pochodzenia. Zresztą nie jeden skromny dom może mieć to,czego brakuje w super wypasionym domu - miłość, ciepło, życzliwość.

Gość gość
Nie uprzedzaj go w zadnym razie .Nie daj mu poczuć ze masz jakies komleksy z tego powodu .Nie tlumacz sie dlaczego tak mieszkasz .Badz naturalna po prostu .Jesli Kocha to przyjmie to zupelnie naturalnie ,jesli d**ek bedzie komentował ....

Gość spaślak_
jesli uprzedzi to wlasnie znaczy ze nie ma kompleksow. od kiedy to o kompleksach sie oznajmia calemu swiatu :D do jego slicznego domu jak z katalogu ikei>>dobre :D zawsze mi sie wydawalo ze nie ma gorszych mebli niz z ikei :P oczywiscie nie krytykuje ich ale smiac mi sie chce bo pierwszy raz spotkalem sie z utozsamianiem ikei z czyms slicznym. tam wszystko jest takie ze sie rozpada w oczach. a tak w ogole to temat prowo rzadko tu bywam a widzialem go juz 3 razy.

W "biednych" domach jest przytulnie :) Jak wejdziecie do domu i on zobaczy, że jesteś spięta to straszna kicha. Jak od progu z uśmiechem krzykniesz: witaj w moich skromnych progach!" to facet prawdopodobnie raczej nie będzie patrzył na brudne ściany tylko w Twoje śliczne, roześmiane oczy i będzie mu koło ogona wisiał brudny dywan w wiejskie kwiaty. Uwierz mi, przerobiłam to na własnej skórze :)

Gość gość
ikea to dla mnie synonim biedoty, te meble tam to tanie imitacje mebli:) smiac mi sie chce , ze dla kogos to synonim bogactwa hahaha, niektorzy chyba prawdziwych, pieknych mebli nie widzieliscie na oczy:):):):) bogaci ludzie sklep Ikea omijaja szerokim lukiem :):):):):):)