Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miesiaczka

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie, dotychczas zawsze miewalam cykl co 28 dni, 14 lutego byl pierwszy dzien miesiaczki, nastepna miesiaczka wystapila po 34 dniach 20 marca, dzisiaj czyli okolo tydzien przed spodziewana miesiaczka dostalam plamienia koloru jasno rozowego, moje piersi sa nabrzmiale ale mnie nie bola, od kilku dni oddaje czesciej mocz, dodam iz uprawiam stosunek bez zabezpecznia i mam nadziejeze to ciaza :) Czy moze mial ktos podobne dolegliwosci???

Gość gość
Milionowy temat,okres mi się spoznia czy jestem w ciąży? Hmmm moj idiotkometr szaleje,jestem ginekologiem i właśnie zrobilam ci wirtualne usg,gratulacje:))) wyxhowasz kolejne pokolenie osób,które będą zadawać takie pytania na kafew

Gość gość
nie wiem czy przeczytalas ze zrozumieniem moja wiadomosc. Poprzednia miesiaczke tj luty mialam jak zwykle po 28 dniach zas kolejna po 34 dniach, i akurat to nawet nie wiem czy ta zmiana cyklu ma cos do rzeczy choc nie zdarzalo mi sie to wczesniej, lecz dodatkowa sprawa jest ze dostalam dzisiaj plamienia jasno rozowego tydzien przed spodziewna miesiaczka, do tego od kilku dni moje piersi sa nabrzmiale, jestem senna oraz oddaje czesciej niz zwykle mocz.

Gość gość
Tutaj naprawdę nikogo to nie obchodzi,więc daruj sobie ten wywiad lekarski;)

Gość gość
Jezeli Cie to nie obchodzi to po co sie wypowiadasz? Nie rozumiem takich ludzi jak wlasnie Ty, ale coz moze ktos inny sie tym tematem zainteresuje... Licze na wasze odpowiedzi :)