Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy Japończycy są przystojni i wysocy? czy podobają im się Polki?

Polecane posty

Gość gość

czy mogłaby w oko Japończykowi wpaść czarnowłosa Słowianka 176cm? czy nie mam szans?

Gość gość
Zdecydowanie niscy

Gość gość
i nie zdarzają się tacy 190cm albo 200cm? nie mają reprezentacji w siatkówkę czy koszykówkę? a sumo ile mają cm ?

Gość gość
Byłam w Japonii i mogę określić to tak, że jak w Polsce przeciętny facet ma 174, tak tam będzie to niecałe 170. Około 1/3 to odchyły w obydwie strony, czyli są i tacy 160, tak samo jak 190 albo niewiele poniżej, ale o wiele rzadziej niż w Polsce. Jednak co do kobiet to na żonę zdecydowanie wolą Japonkę niż kobietę innej narodowości, nawet azjatkę, choć z pwnością zdarzają się wyjątki.

Gość gość
niedawno całkiem przypadkiem trafiłam na kobietę co ma męża Japończyka i dziecko z nim i jego nazwisko, więc pewnie są po ślubie. myślę,że połączenie Japończyk + drobna blondynka o niebieskich oczach mogło by dać ciekawe dziecko, ja niestety jestem ciemna i wysoka, a szkoda, bo intryguje mnie kultura Japonii

Gość fdfds
sa niscy i mają duże głowy jak ufo

Gość gość
nie kocham po prostu tak się zastanawiałam ;) Japończycy wydają się być kulturalni , na poziomie i z fantazją, chyba szanujązwierzęta, mają pyszne sushi, nowoczesne technologie, nie gonią za zachodem ,mają swój świat i mało arabów w kraju

Gość hanabii
Wg mnie Japończycy sa bardzo przystojni, niestety nie sadze zeby uwazli mnie za atrykcyjna mimo, że jestem niebieskooka jasna blondynka, jestem dla nich za niska 155cm...