Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najna99

wątpliowści

Polecane posty

Gość najna99

zaczynam mieć wątpliwości co do sukni ślubnej chyba jest za skromna :( a ja już zadatkowałam jestem załamana

Gość najna99
a czy Wy macie skromne sukienki czy raczej bardzo efektowne błyszczące a może mega duże tupu princessa

Gość gość
ja mam bardzo skromną. Przez moment miałam też takie wątpliwości ( za dużo się chyba naczytałam blogów itd), ale po ślubie cywilnym 2 tygodnie temu, na którym miałam jeszcze bardziej skromną krótką sukienkę, tylko się upewniłam, że dobrze zrobiłam. Less is more. Lepiej dobrać ładne dodatki. Poza tym te wszystkie księżniczkowate, bombowate suknie to mi się wcale nie podobają.

Gość gość
Hej,ja tez mam watpliwosci czy zle nie wybralam,bo wygladalm slicznie w skromnej,ale myslalam,ze slub raz w zyciu jest wiec w takiej jeszcze bede miala okazje wyskoczyc(moze nie bialej,ale w takim kroju),wiec wybralam bardziej balowy okaz hehe,ale bez przesady-nie princesske.

Gość najna99
dziewczyny oceńcie proszę firma herm's model monzese

Gość najna99
ja normalnie jestem załamana nie wiem ale chyba źle wybrałam

Gość najna99
oto i ona Herms,Monzese,2014,item,21600.html

Gość najna99
za duzo ogladam innych sukienek widzialam tą swoją na pokazie i nie wiem ale jakoś nie układała się tak jak na zdjęciu

to ślicznie będziesz wyglądać. Suknia jest bardzo elegancka. Jakieś fajne dodatki, ladna fryzura i super będzie.

ja zresztą, jak teraz spojrzałam na swoją, to mam bardzo podobną do Twojej. Też z trenem. Mierzyłam kilka modeli, ale jak ją przymierzyłam to aż się wzruszyłam, leżała idealnie.

Gość najna99
tez właśnie od samego początku myślałam o tej elegancji takie wydawały mi się bardziej eleganckie niz takie bezy ale napatrzyłam się na te inne sukienki i tak zaczelo mi do glowy przychodzić że może za mało się błyszczy za mało się dzieje z tym materiałem z przodu sama już nie wiem.

Gość najna99
a jaką Ty masz ?

jeśli dobrze się w niej czułaś podczas przymiarki to teraz już nie ma co się przejmować, będzie ok. Może stres przedślubny wychodzi. kiedy masz ślub?

Gość najna99
nie wiem może to i stres zostało 5 miesięcy do slubu a Ty kiedy?

10 maja, już wkrótce. Masz jeszcze dużo czasu, więc jakbyś bardzo chciała to może możesz zmienić jeszcze suknię. Jeśli ją będą szyć to na pewno jeszcze nie zaczęli. Ja swoją odbieram na 4 dni przed ślubem. Jadę rano na ostatnie poprawki i po południu już suknia gotowa.

Gość najna99
a jak się nazywa Twoja ? właśnie już nie wiem czy zmieniać czy nie . Niby sukienka z zagranicy więc zamówienie już poszło. Juz sama nie wiem czy wymyślam czy faktycznie jest tak źle. Niepotrzebnie poszłam na ten pokaz. Boję się żeby znowu nie przekombinowac i nie zrobić jeszcze gorzej

Gość najna99
bardzo ładna czy to też jest muślin ?

bu, nawet nie wiem. Ja się nie orientuję w tych materiałach:) Ładnie leży i dobrze się w niej czuję. Ile płaciłaś za tą sukienkę? moja 2600 i myślę, że to trochę dużo.

Gość najna99
ja też się nie orientuje tylko wiem że moja jest z muślinu i wydaje mi się że Twoja jest z tego samego ja płaciłam 2800

Gość najna99
juz sama nie wiem czy iść do salonu jeszcze raz przymierzyć sukienkę czy odpuścić i nie robić z siebie głupiej

Gość gość
Moja tez jest skromna, bez dziwnych zdobień i dodatków. Bardzo mi się podoba, ale też się boję, że będzie zbyt prosta. Nie mam pomysłu jka upiąć do niej włosy i w ogóle... aaaa...! Slub w pażdzierniku.