Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawiedziona FACETAMI..........

Polecane posty

Gość gość

Mam tego dosyć, co się zakocham, co sie zaangazuje to dostaję po d***e. Jestem obecnie w zwiazku z rozwodnikem z dzieckiem. Ok zaakceptowałam to. Ale po roku przyznał mi się ze ma długów w banku na 35 tysięcy wiec kolejne 700 zł na miesiąc idzie z wypłaty na wpłatę długu. Tak wiec z wypłaty 3 tys zostaje mu 1500 zł, do tego moje 1500 i ledwo stracza nam na zycie przy wynajmie mieszkania. Po czasie okazało się ze on juz raczej o slubie nie myśli i i drugim dziecku bo boi sie ze nie bedzie nas na nie stać.

Gość gość
Na dzien dzisiejszy to ja nawet nie wiem czy on jest ze mną czy mnie kocha czy dlatego zeby mógł sie utrzymywać i gdzie spotykać z dzieckiem. Jest oprysliwy i mnie non stop krytykuje, moich rodziców traktuje z rezerwą, ledwo sie do nich odzywa. Raczej odpowiada na pytania, ale zeby sam od siebie cos zagadał to nie.

Gość gość
Mam 34 lata i kolejny mój związek to niewypał:-( Mam dosyć

Gość gość
Długi w banku będzie spłacał przez kolejnych 6 lat

Gość gość
Mysle ze powinnas zadac sobie pytanie - czy ja go kocham? Czy ja go lubie? Co mi ten zwiazek daje? Nie boj sie byc sama - lepiej byc sama niz zyc z kims kto nie okazuje ci szacunku

Gość gość
Czy go lubię? Coraz mniej bo cigle mi cos wytyka, a to ze prania nie zrobiłam, a to że smazę kotlety w nowej bluzce, a to ze sobie leże w lóżku za długo, a to że mam lekka prace. Co bym nie robiła to żle albo jest to powód do złośliwego komentarza.

Gość gość
Nie szukam żadnego sponsora ale przez jego obciążenia finansowe on nie ma ochoty na kolejne dziecko i ślub. Boi się tego. A przeciez wiadomo że ja też chcę mieć pełna rodzine i nie wiązałam się z nim zeby byc jego konkubiną przez xx lat.

przez jego obciążenia finansowe on nie ma ochoty na kolejne dziecko i ślub. x nawet gdyby był milionerem NIE BYŁOBY TEGO

Gość gość
Jest do ciebie opryskliwy i jeszcze z nim jestes ? Chyba nie warto byc w takim zwiazku ani chwili dluzej :(

Gość gość
Ja bym takiego barana odrazu kopnela , to przeciez nie nadaje sie do zycia :O jaka przyszlosc Cie z nim czeka ? I nie chodzi tu tylko o kase !

Gość gość
Tak rozkochał mnie a potem stał sie opryskliwy i złosliwy. I jeszcze wielce zdziwiony ze mam coraz rzadsza ochote na seks. Bo on by mógł robić to codziennie a ja krytykowana przestaję miec na niego ochotę. Chodzę coraz bardziej przybita, mam już dosyć tego wszytskiego.

Gość typiara
To się wpiepszyłaś kobieto :(

Gość gość
Liczy sie tylko on i jego dziecko. My wspolnie nie mamy żadnych planów bo on żyje swoimi problemami. Zastanawiam się na jaką cholerę zawracał mi d**ę skoro zyje swoim zyciem i swoimi porazkami?

Gość gość
i straciłam kolejne 2 lata na kogoś kogo z każdym dniem mam coraz bardziej dość:-( kto nie daje mi nawet namiastki stabilizacji.

Gość gość
dobrze zarabia ten ku\tas, malo kto teraz ma 3 tysiące na reke, ale z czego ten bydlak ma te dlugi? ludzie zarabiają grosze a dlugow nie mają, a takie zero zarabia dobrze a ma dlugi, ciekawe z czego

Gość gość
Oddałam swoje serce, robiłam zawsze wszytko żeby był zadowolony i szczęsliwy a on zamiast to doceniać ciągle mnie strofował jak małe dziecko.

Gość gość
Nabrał kredytów i je roztrwonił na siebie i dziecko. Nie ma nic, nawet samochodu także pieniadze przeżarł i wydał na dzieciaka. Nic z nich konkretnego nie kupił.

Gość gość
no to naprawdę daj sobie z nim spokój, bo ktoś kto przepieprza kasę na głupoty, nie nadaje się na partnera życiowego

Gość a mi szkoda
laska, to Ty chyba nie powinnaś być zawiedziona facetami, tylko swoimi nieudanymi wyborami - no i trzeba zacząć się uczyć na błędach; "Jest oprysliwy i mnie non stop krytykuje" - i to wystarczy, nie ma co się zastanawiać nad jego długami, obciążeniami finansowymi... jakby był troskliwy, kochający - to byście razem jakoś sobie ze wszystkim poradzili; skoro doszłaś do wniosku, że "straciłaś dwa lata" - no to chyba nie warto tracić więcej czasu; "Oddałam swoje serce, robiłam zawsze wszytko żeby był zadowolony i szczęsliwy a on zamiast to doceniać ciągle mnie strofował jak małe dziecko." - to następnym razem tak nie rób; tzn. nie pakuj uczuć, energii, zaangażowania w jakiś wór bez dna, szanuj siebie tak samo, jak osobę, z którą jesteś i wymagaj dla siebie tego, co sama dajesz...

Gość rozwodnicy
Też spotykałam sie z rozwodnikiem z dzieckie, ale zanim się zakochałam chlodno kalkulowałam, czy będę potrafiła tak życ, dziecko i była żona, to osoby, które bedą stawiane na równi z tobą, jak czasami nie wyżej, jesli umiesz aż tak bardzo się nim dzielić, to podziwiam, ja stwierdziłam, że chcę być najważnijsza osobą w życiu mojego mężczyzny i zrezygnowałam z relacji z nim. Na ten moment jestem szcześliwa z wyboru. Nie boję się być sama, bardziej boje sie być z niewłaściwą osobą..

Gość gość
I co z tego ze stracilas dwa lata ,przeszlosc sie nie liczy ;) pomysl o tym zeby juz ani chwili nie tracic na takiego kretyna :)