Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

upieklo mi sie posluchajcie

Polecane posty

Gość gość

mamy w rodzinie wesele a mi wypadła komunia u bratanka. nie muszę jechać :P oszczędzę 400zl.:) u bratanka nic nie daje, bo mój brat wie ze nie mam kasy. a tamte wesele to u brata męża. a jego nie znam.500km kwiaty i w kopertę już lecę:O

Gość gość
z***biscie ze twoj brat ma meza

Gość gość
To maz sam pojedzie do brata .

Gość gość
Jak można iść na krzywy ryj na komunie i dziecku nic nie dać, błagam litości, chyba bym się pod ziemię zapadła ze wstydu, dziecku będzie bardzo przykro, Masz męża i jak to pieniędzy nie macie, bój się Boga Chociaż daj 300 zł,

Gość gość
Komunia to uroczystość Kościelna a dawanie prezentów jest zbędne tak naprawdę.

Gość gość
jak bede miala 400 to oddam bratu dług a nie dziecku prezent:)

Gość doktor harris
zrobisz im wielka uprzejmosc nie uczestniczac w ceremonii z takim podejsciem :)

Gość gość
No ale radocha, że jesteś i biedna i głupia. masz się z czego cieszyc :)

Gość gość
Nie chodzi o dawanie prezentów, Nie wyobrażam sobie że wszyscy przychodzą bez upominku na komunie, pod kościołem wszystkie dzieci będą otrzymywać prezenty a wy będziecie stać jak świece, szkoda dziecka, ja synowi kupiłam za kasę z komuni fajne meble do pokoju, ma pamiątkę, zawsze mówi że to prezent komunijny, daj kasę niech się bratu chociaż komunia zwróci, ja bym się wstydziła jeść za darmo, wolałabym już nie iść,

Gość gość
Jak mozna nic dziecku nie dac?! Nawet glupiego ubrania nie mozesz kupic? My z mezem mamy zaproszenie na dwie kommunie, na obie nie idziemy bo nie dostaniemy urlopu i nie bedzie nas w pl to jak bylismy juz miesiac temu w pl dalismy im prezenty, kazdemu po 100 zl i ubrania, chlopcu firmowy dres, pilke i deskorolce a dziewczynce dwie sukienki, buty i kolczyki. To sa dzieci przeciez, wole sobie czegos odmowic a dziecku dac

Gość gość
Ja mam w maju dwie komunie, zamierzam dać prezenty, po konsultacji z rodzicami tych dzieci. Ja do tej pory pamiętam, co od kogo dostałam na komunię, fajnie Cię bratanek zapamięta, ciocia sknera, na krzywy ryj przychodzi.

Gość gość
jest inaczej gdy ktos wynajmuje restauracje i placi 30tyiecy za wesele wiadomo jest ze musisz sie splacic. w kopercie. a gdyby kommunia w domu, dam za 100zl prezent i styka