Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czterydni

cztery dni przed okresem czy moge zrobic test

Polecane posty

Gość czterydni

witam. mam takie pytanie, bo odchodze juz od zmysłów czy tym razem sie udało.... kupiłam dzisiaj test ciazowy, jestem 4 dni przed okresem, chciałam go wykonać jutro rano, ale nie potrafie przestać myślec o nim.... czy w razie prawdopodobnej ciazy gdybym test wykonała teraz o tej porze (nie z pierwszzego moczu:) ) to wyszedł by prawidłowo?? bardzo prosze o odpowiedz.... to nasz 6 cykl starań, a ja im blizej do miesiaczki tym bardziej wariuje...

to twój 6 cykl, a ja sie staram 5 lat. Leczymy sie. Też odchodze od zmysłow. Za dwa dni planowałam zrobić test. W dniu spodziewanej miesiączki chce zrobić. Ale już wariuje. Dzisiaj to bym Ci nie radziła robić testu. Przynajmniej poczekaj do jutra. Lepiej z porannego moczu. Przynajmniej musisz być 14 dni od owulacji.

Gość gość
Ja bym nie robiła testów w ogóle przed datą spodziewanej miesiączki. Po co się frustrować, dołowac.

Gość gość
Nie warto...nie chodzi o wynik nie nakręcaj się!Okres się spóźnia dopiero myśl o teście

Gość czterydni
wydaje mi sie ze gdybym go zrobila i wyszedl by nawet negatywny(a pewnie taki wyjdzie jak zwykle :() to byloby mi chyba lepiej, teraz nic oprocz siedzenia i myslenia nie robie..... kiedy ostatni raz bylam w ciazy (która w pozniejszym czasie straciłam) to zrobilam test 10 dni przed spodziewana miesiaczka, wyszedl negatywny, a ja po prostu przestałam myslec o ciazy do momentu az spoznila mi sie miesiaczka... chodzi o to, ze gdy mam miesiaczke lub dni plodne to nie mysle o ciazy, teście... ale im bliżej miesiaczki to nie potrafie uspokoic swoich mysli, jestem nerwowa, rozdrazniona, bardzo pragne byc w ciazy... tymbardziej ze juz raz w niej bylam i przez chwile mogłam poczuć się mamą :( to bylo wspaniałe uczucie, tesknie za tym....

Gość czterydni
MarliZ- bardzo Ci współczuje ale wierze w to, że w końcu do Ciebie, do mnie i do wielu starających się par los się uśmiechnie! trzeba wierzyć w to, chociaz czesto o tą wiare jest trudno....

Gość gość
ja zrobilam 1 dzien przed okresem i wyladowalam w szpitalu, w 4 tyg ciazy

Gość czterydni
gość- wydaje mi sie, ze to ze zrobilas test 1 dzien przed okresem nie mialo tu znaczenia... po prostu tak miało być... ja poroniłam w 12 tygodniu... a o ciazy wiedziałam od samego poczatku, czekałam na nią.... w 12 tygodniu kiedy poszłam na usg lekarz powiedział ze ciaza jest obumarła od kilku dni (3,4 dni)