Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku kobiecie z dużymi piersiami zaczynają zwisać cycki?

Polecane posty

Gość gość
zgadza się ,a 60 D to już deska

Gość gość
Dobrze zrobione implanty nigdy B***h :D

Gość gość
2014-04-14 19:05:30 [zgłoś do usunięcia] gość oczywiście ze miseczka D nie musi być duża...np.70 D to małe cycki a ty wyżej co piszesz inaczej masz zielone pojęcie o stanikach ================ dziecko, nie pisz o czyms , o czym nie masz pojęcia! Nie masz pojęcia o rozmiarowce, a tym bardziej o biustach. Zaczynam podejrzewać, ze ten post zalozyl jakiś gimnazjalista, który się podnieca czytając zdania o cyckach.

Gość gość
tłuste maciory z obwisłymi cycami i włosami pod pachami pewnie nie podoba się ten temat

Gość gość
Gimbusie- marsz odrabiać lekcje!!!

Gość gość
Bezsensowny temat założony przez sfrustrowaną deskę.

Gość gość
Mnie to zwisa :)

Gość gość
Ja już miałam zwisy jak byłam nastolatką, wystarczył rok zeby wyglądały jak naleśniki. Przytylam 20 kg w 2 miesiace i schudlam w miesiąc .

Gość gość
po 30 cialo kobiety drastycznie brzydnie. Te co pisza ze maja powy ej 40 czy 50 lat i niby ladne piersi to zwyczajnie klamia

Gość gość
też mam taką znajomą, której biust siedzi na kolanach jak ona siedzi

Gość gość
Czesc kobiet ma piersi typu "uszy jamnika" od poczatku. Takie geny. Dzis niektorzy uwazaja, ze sa brzydkie, kiedys takie uchodzily za pieknie. To kwestia mody, tak jak wyglad kobiet: obecnie bardzo szczuple, kiedys duze, wrecz grube. Poza tym duzo zalezy od kultury do jakiej nalezymy. Biali podniecaja sie na widok piersi, a np. w Ameryce Pld czy Azji gole biusty nikogo nie ruszaja, sa tak samo podniecajace jak dla was trawa.

Gość gość
głupie baby jak was dopadnie nowotwór piersi to przestaniecie rzygać a będziecie modlić się o zdrowie.duże, małe jędrne.obwisłe byleby zdrowe.

Gość Smof
w sumie to nie widze problemu wezcie sobie deski i nie marudzcie; zwyczajnie a dla mnie zostawcie cycki, i niech beda obwisle nie wasz problem:D

Gość gość
Ludzie to mają problemy z braku innych problemów.Co tam bezrobocie,co tam brak mieszkań,co tam najniższa krajowa a nawet kłopoty zdrowotne.Biust najważniejszy.