Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej dziewczyny,jestem tutaj nowa ale sledze to forum juz od ponad 2 mies i postanowilam napisac. W ubieglym tyg mialam robiona inseminacje na cyklu clo stymulowanym, od dzisiaj biore luteine do 30dc. Ja nie mam prawego jajnika i dlatego sie zdecydowalismy na klinike nieplodnosci bo czas ucieka ja juz po 30 a staramy sie od ponad roku i nic.Nasienie mojego meza bylo b.dobre, moje AMH rowniez, wszystkie badania porobione trosze prolaktyna wyszla wysoka ale ja zbilismy bromergonen...i czekam.Troszke bolal mnie jajnik , mialam troszke bialego sluzua poza tym cisza. Snimy z mezem o dziecku i to pragnienie jest wieksze niz wszystko dla nas na swiecie.Jest tak smutno , ze tyle nas boryka sie z problemami nieplodnosci podczas gdy inne dziewczyny poprostu ,,wpadaja,,. Jak tu myslec pozytywnie?

Gość mamaolllowa
Ja mam dziecko po inseminacji na cyklu stymulowanym clo + zastrzyk na pęknięcie. Udał nam się 3 zabieg, ale 1 u zaufanego lekarza, 2 pierwsze robił partacz. Powodzenia!

Gość gość
Musisz myslec pozytywnie, nie czytaj tych bzdur bo najczesciej pisza tu osoby ktorym cos nie wyszlo. Ja mialam dwie inseminacje z czego druga stymulowana i udalo sie na tej stymulowanej :-) glowa do gory, jeszcze tydzien do testu