Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margooot

chytry klient co za beszczelność

Polecane posty

Gość margooot

wystawiłam wagę elektroniczną dla niemowląt 50 zł . w ogłoszeniu napisałam, że cena nie podlega negocjacji odbiór tylko osobisty. Zadzwoniła dziewczyna - umówiłyśmy się ze mąż odbierze wage. Przyjeżdża, sprawdził czy działa po czym wyjmuje 2x20 zł i mówi, że zapomniał kasy z bankomatu wyjąć ale 10 zł w tą czy w tamtą chyba nie zrobi mi różnicy? Grzecznie powiedziałam, że jednak zrobi bo cena nie podlega negocjacji. Na co on hmmm....troszkę się zdenerwował ze to tylko 10 zł, że jestem chytra a on więcej na paliwo stracił ( jechał z miejscowości x jakieś 15 km ). Wyprosiłam go :o :o Oczywiście napiszecie ze jestem chytra i pazerna bo to tylko 10 zł ale chodzi o zasady :o trochę zniesmaczona jestem dorosły facet a zachował się jak dzieciak

Gość gość
myśleli, że są cwani :/ skoro dla nich 10 zł to nic to mógł zaproponować, że wypłaci i Ci jeszcze 20 dorzuci :P

Gość gość
Bezczelny pisze się właśnie tak jak w tym zdaniu a co do sedna sprawy, to masz absolutną rację i... tak po prawdzie to podziwiam, bo chyba bym nie była tak asertywna.

Gość gość
masz rację, ludzie to za darmo by wszystko chcieli, jak tak 10 zł nie robi różnicy, to niech da obcej osobie, pierwszej lepszej 10 zł! ale nie lubię takich cwaniaków.

Gość margooot
hahaha beszczelność ale byka strzeliłam :)

Gość gość
Popieram cię w 100%.

Gość poli31
masz rację,też bym mu nie sprzedała za 40 zł skoro umawialiście się na 50

Gość gość
mialas racje, normalnie 10 zl to nieduzo, no nie mowie o biednych ludziach, ale ja np wstydzialabym sie tak postapic jak ten facet, jak dla niego 10 roznicy nie robi, a jednak zachlanny na ta dyche, masakra, dobrze zrobilas, dobrze wiedzial ,ze jedzie po towar za 50 zl, pewnie na codzien tez tak robi, patafianiec, mogl np sprowboac jeszcze sie potargowac a nie sciemniac itp, zalozmy ,liczyl,ze sie uda, taki typ, tu zaoszczedzic tam pokombinowac i cos tam mu zostanie, brawo za twoja postawe, wiem,ze 10 wg ciebie to tez nieduzo ale licza sie zasady !!!!! to nie targ

Gość gość
Dobre, dobre! Ja bym mu jeszcze powiedziala: 'Teraz to juz musi mi pan 20 zł doplacic za moj zmarnowany czas' :D Brawo, naprawde super to ogarnelas :D

Gość gość
ja też raz spotkałam się z bezczelnością - napisałam ogłoszenie że oddam 3 reklamówki ciuchów używanych dla noworodka w zamian za zabawkę dla dziecka lub chusteczki nawilżające. Ciuszki gorszej jakości więc zamiast wyrzucić pomyślałam że komuś się przydadzą, te lepsze zostawiłam sobie. Dzwoni dziewczyna i pyta po ile te ciuszki to mówię że za chusteczki, mogą być z biedronki lub zabawkę, może być jakaś drobnostka z kiosku. Przyszłą jakaś odpicowana dziunia, mówi że jechała autobusem, nie miała biedronki po drodze to nic nie kupiła.... No cóż, aż mnie zatkało, dałam ciuchy i poszła...

Gość Michael Chrzanow
Ale suka.....

Gość gość
chytra baba z Radomia

Gość gość
skąd wiesz że z Radomia???? czyżbyś to ty była? znów mnie zatkało...

Gość gość
bo cię znam

Gość gość
worek szmat i badziewia....

Gość gość
to mogłaś nie brać jak takie szmaty... powiedziałam jeszcze że możesz sobie wybrac to po co wzięłaś wszystko??? na allegro za te ciuchy wzięłabym 200 zł a napisałam że oddam biednej mamie... szkoda że takiej debilce...

Gość gość
ale i tak Cię w h**a zrobiłam heheh naiwniaro