Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety wola odbijac sobie facetow zamiast zajac sie wolnymmm?

Polecane posty

Gość gość

Ktos wie?

Gość gość
nie wiem ale trawa za plotem od zawsze byla bardziej zielona

Gość Heniuś
Babski umysł tak jest skonstruowany. Tak to ewolucja wymyśliła, że baby zawsze rywalizowały o względy facetów - natomiast faceci musieli współpracować (na wojnie i polowaniu). Baby lubią "wartościowych" facetów. A kto to jest facet wartościowy? Taki, który ma pozycję społeczną. A co bardziej może podkreślić pozycję społeczną faceta niż modelka ze znanej agencji u jego boku? Atrakcyjna kobieta u boku faceta potraja jego atrakcyjność w oczach innych kobiet (obrączka na palcu jedynie podwaja). Miałem kiedyś szefa który miał atrakcyjną żonę - wszystkie bez wyjątku się w nim podkochiwały. Baby są na ogół egocentryczne, próżne, zazdrosne i zawistne - facet może im nie odpowiadać ale natychmiast się nim zainteresują, gdy koleżance się spodoba - gdy pojawia się facet koleżanki zamieniają się w rywalki - a najgorsze pod tym względem potrafią być rodzone siostry. Tak to już na tym świecie jest - zaczyna się od Justina Biebera a kończy na jego dorosłym odpowiedniku. Ale różni ludzie mają różne cele w życiu - przecież nikt nikogo nie zmusza do małżeństwa choćby :) Niech każdy zadaje się z kim chce.

Gość gość
bo nie kazdy sie nadaje do zwiazku, brzydali nikt nie bedzie tykal ani nieudacznikow

Gość gość
henius, ale bzdur sie w poradnikach dla kobiet naczytales:D

Gość gość
"Baby są na ogół egocentryczne, próżne, zazdrosne i zawistne" x Idź i zostań gejem, tylko błagam, nie zawracaj d**y kobietom.

Gość gość
bo teraz taka moda

Gość gość
Heniuś to taka życiowa mameja, którą co rozsądniejsze kobiety zostawiały, a on żeby jakoś usprawiedliwić to swoje mamejstwo, wymyślił pierdyliard teorii o tym, jakie to baby są złe. Bidulek.   W domu ma pewnie sztuczną pochwę albo jakiegoś grubego paszteta, bo żadna sensowna kobieta nawet nie spojrzy na coś takiego jak on.

Gość gość
prawde wam napisal nieuki (psychologia ewolucyjna) I cos musi byc na rzeczy sadzac po waszej reakcji.

Gość spec123
widzę, że post heniusia uderzył w czyjś czuły punkt. zabolało was? i dobrze.

Gość gość
Który normalny facet siedzi na babskim forum i wylewa swoje zale?

Gość gość
a gazie ty tutaj widzisz zale, przeciez to kobiety sie zala. Przypisujesz facetom wasze przywary, wiesz chociaz jak to sie nazywa z punktu psychologii ? :-D

Gość gość
Są faceci fajni i tacy trochę mniej fajni. Ci fajni są już przeważnie zajęci. Stąd próby "odbijania".

Gość w lesie obok metropolii
heniuś 100% racji bo ja sama zauważyłam że wiele kobiet lubi się "chwalić" innym jaki to jej facet jest niedobry. nie wiedziałam po cholerę to robić skoro to tylko świadczy o jej głupocie. ale po prostu innym babom trzeba wciskać że facet jest niezaradnym debilem, chamem najgorszym, gnojem żeby traciły nim zainteresowanie :D

Gość gość
Nie wiem czemu tak jest, ale może chodzi o to, że u sąsiadów trawa bardziej zieleńsza? Sama mam taką koleżankę, podrywają ją przystojni, wolni, zaradni faceci, a ta tylko mąci wśród par ze swojego otoczenia. Podrywa facetów koleżanek, kuzynek, siostry, znajomej...Facet łyknie haczyk, to go olewa. Chyba ma kompleksy, porównuje się do innych kobiet i musi poczuć, że "ja go też mogę mieć".