Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od kiedy spacerówka?

Polecane posty

Gość gość

moja córka ma 4 miesiące, od zawsze uwielbiała spacery... przeważnie smacznie spała nawet 2-3h, a jak się obudziła to nie krzyczała.. od jakiś 2 tyg jest wielki problem, wychodzimy na spacer jest ok.. pośpi może 20-30 min i jest wrzask, wydaje mi się że ona chce już wszystko widzieć, i stąd moje pytanie od kiedy można wozić dziecko w spacerówce?

Gość gość
ale rpzeciez te 30 min wystarczy...po co więcejs apcerowac skoro dziecko nie chce? myśle, ze 4 miesiące to za mało. Jak dziekco będzie juz próbowało siadac to myślę, zeto odpowiedni czas. Moja córka ma 7 miesięcy i własnie zaczęła jeździć spacerówka, bo się już podnosiła w gondoli do siadania tez chciała wszytsko widziec. A na spacerach czasem spała 15 min a czasem i 2 godziny. Dla mnie bez różnicy ile spi

Gość gość
tak tylko jeśli jest piekna pogoda to też ma chodzić tylko na 30 min spaceru i kisić dziecko w domu? no ludzie... myślę ze wyrośnie z tego

Gość gość
a co to za problem te 30 min spaceru skoro dziecko nie chce być w wózku? no nie przesadzajcie już, że dziecku cos będzie jeżeli będzie tlyko 30 min na dworze. Moja córka do 4 m.ż w wózku się darła po prostu. Nie znosiła jeżdzić w wózku więc spacery czasem trwały tylko 10 min. W 4 miesiącu jakoś nagle jej się odmieniło i zaczeła wręcz uwielbiac spacery i wychodziłam z nia po 2-3 razy dziennie bo drzemki robiła tylko w wózku na dworze...ale jakoś nic jej nie było tlyko dlatego, że wczesniej na dworze była po 10-15 min

Gość gość
no ok rozumiem, ale od kiedy można dziecko wozić w spacerówce?????

Gość gość
Jak sztywno samo siedzi.

Gość gość
Na moim wózku pisze od 6 miesiąca :)

Gość gość
ok dzieki dziewczyny, może jakoś przeczekam te wrzaski... o dziwo dziś na spacerze było o wiele lepiej... spała 1,5 h :D sukces :)