Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

babydream produkty do pielęgnacji noworodka..

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie co sądzicie o tych produktach...i czy bezpiecznie stosować je u noworodków..??nie wiem co mam kupić,,narazie mam płyn do kapieli z oliatum dosyc droga firma...czy zaopatrzyć się w oliwki,pudry..itp..czy to naprawe konieczne

Gość gość
Świetne są, bardzo proste, naturalne składy, o wiele lepsze dla zdrowej skóry niż oilatum i podobne.

Gość gość
ok...to zaopatrze sie...a jakies konkretne polecacie??

Gość gość
Ja używałam (i używam po części do dziś) dla mojego wcześniaka produktów babydream. Najbardziej chwalę sobie krem do pupy - Wundschutzcreme.

Gość nsnsjsjidoikldls
polecam.

Gość gość
używam od urodzenia praktycznie całą serię,prócz pudru ;)

Gość gość
To ja gość 17.46 ;) Od początku balsam na przemian z olejkiem,który sama używam.Teraz syn ma 20 m-cy to wiadomo,płyn do kąpieli i kremy ;)

Gość gość
a cenowo to jak to wygląda? Ja używam musteli, jesteśmy zadowoleni, ale na forum dowiedziałam się , ze są to drogie kosmetyki :(

Gość gość
cenowo podobno są tanie...używam teraz kremu na rozstępy z tej firmy..jestem w ósmym miesiącu i jest ok...chyba,że zawiedzie pod koniec:)nom mustella jest dosyć droga...ale oliatum też///

Gość gość
Oilatum jest przereklamowane. To zwykła parafina. Dużo lepsze są emolienty z dodatkiem olejków - Emolium, Dermedic Linum czy Cutishelp Mimi. Babydream ma naprawdę dobrą serię kosmetyków dla niemowląt. Nie zawsze wysoka cena oznacza wysoką jakość. Często płacimy po prostu za marketing - markę, opakowanie, prestiż.