Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicole2432

Jak go zranić

Polecane posty

Gość nicole2432

byłam z nim dwa lata, przez ten czas było wspaniale, on był czuły, dobry dla mnie, potem ktoś doniósł mu że niby mam romans (nie zdradziłam go, trochę się poprzytulaliśmy ze znajomym na wyjeździe firmowym, żyłam chwilą sory, powtarzam NIe zDRADZIŁĄM GO!!!) i zmienił się nie do poznania, mówi że nie chce mnie znać, zachowuje się jak ostatni cham, nie odbiera telefonów . Jak go zranić żeby mu odpłaccić, teraz już mi wszystko jedno, chcę odejść, ale chcę żęby cierpiał za to jak mnie potraktował po tylu latach. Maci ejakieś pomysły ??? ON ma firmę, może jakaś kontrola, telefony do znajomych??? Niech też cierpi jak ja Kochane, nie dajmy się chamom

Gość gość
olej takiego kobieto ! Skoro nie ufa Tobie to nie jest dojrzały, odpowiedzialny i nie kwicz tylko idioci mysla, że kazda kobieta rozdaje sex :D z lewa i prawa

Gość gość
Dla innych pocałunek to zdrada albo seks, a dla innych przytulenie albo kazdy inny kontakt. Przeciez ty tego chcialas. Wiec nie win faceta i daj mu odejsc bo w tym momencie jestes zwykla szmata :)

Gość gość
on się zachowuje jak cham a ty się za to wzorowo zachowałaś na tym wyjeździe. stosujesz podwójne standardy mała dzi/wko.

Gość nicole2432
i co z tego, może on nie dawał mi tego co ma ten kolega, to może też moja wina ??? nie umiał, nie chciał mnie tak rozpalić Tamten niestety chce żebyśmy pozostali kolegami, ale jego nie winie, ma żonę A tego chama nie chcę znać !!!!! Zapłaci za to jak zmarnował mi życie, tyle lat, mogłam się wybawić a miałam wiele okazji

Gość szalonaaaa
Jeśli nie było żaru między wami to ten facet od początku na ciebie nie zasługiwał!!!!! My dziewczyny bardzo często popełniamy ten błąd i zostajemy z kimś z litości. Nie powinnaś byłą w to brnąć przez te dwa lata tylko zerwać z nim kiedy nie czułaś już tego czegoś. Chcesz go zranić? Uwiedź jego przyjaciela, niech o tym wie, niech zobaczy was (szczęśliwych) razem, zobaczysz że będzie błagał na kolanach żebyś wróciła, wtedy zrozumie co stracił i czego już nie odzyska A tych wyżej ignoruj, kto z nas nie daje się od czasu do czasu porwać szalonym uczuciom?

Gość gość
Facet nie zasługiwał haha. Pewnie utrzymywał tą tępą dzidę. On sam się też wykazał pewną tępotą przysposabiając sobie takie coś niewiadomo co. W ogóle wyczuwam prowokacje gimbazy w tym temacie.

Jakby facet się tak zachował to byłby d****arzem a pannie,która nie była w porządku przyklaskujecie?Jak się nie układa to ludzie się rozstają i już a nie oszukują,szukają innych ramion czy zapraszają osoby z ulicy do łóżka...Masz mądrego faceta,że nie chce być z taką "kobietą" jak Ty.I jeszcze te teksty,że mogłaś się wybawić.Jejku,jejku nie zesraj się z tego poświęcenia dla faceta..Żałosne.

Gość figero
Poprzytulaj się znowu do jakiegoś typa na wyjeździe firmowym. Tym razem nieco więcej. Pewnie pomoże. Chęć zemsty ? kop dwa groby.

Gość gość
W ogóle wyczuwam prowokacje gimbazy w tym temacie. xx I to jest jedno mądre zdanie w tym topiku jakie przeczytałem

Chcesz go zranić? Uwiedź jego przyjaciela, niech o tym wie, niech zobaczy was (szczęśliwych) razem, zobaczysz że będzie błagał na kolanach żebyś wróciła, wtedy zrozumie co stracił i czego już nie odzyska x dobre ha ha, przecie w jego oczach jeszcze bardziej straci

Gość gość
Szma.ta, d******* k*****, tyle mogę napisać o tobie autorko. Nie mozesz zrozumieć, ze dla niektorych same przytulenie może być bolesne, tak samo jak pocałunek, lub coś więcej? Ciekawa jestem jak Ty byś zareaowała na jego miejscu. Facet mądry, starał się, jednak zdjęłaś mu klapki z oczu. Jesteś zwykłą suczą. nie zaslugujesz na nic - i masz tupet - chcesz jeszcze go bardziej zranić? Lecz się. Abyś nadepnela bosą nogą na klocek lego rozklapiona piczo