Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje koleżanki śmieją się że wyglądam komicznie z moim Chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Tak wiem, nie powinno mi to przeszkadzac. Ale jednak to są moje bliskie przyjaciółki i szczerze mówią, że wyglądamy razem karykaturalnie. Chodzi im głównie o wzrost. Mój Chłopak ma ponad 2 m (jest koszykarzem więc w tym przypadku wzrost to atutu). Ja mierzę 165 i jestem bardzo szczupła. Fakt, wygląda to nieproporcjonalnie ale mi to do tej pory nie robiło różnicy. Kocham Go za wiele innych cech. Dziewczyny mówią mi, że mój wzrost to wada i że On mi nie mówi tego, bo nie chce mnie zdradzic ale tak naprawdę wolałby dziewczynę z conajmniej 175. Przykro mi bo One same są śliczne i wysokie a ja taki kurd**el.

Gość gość
głupia jesteś. Po prostu Ci zazdroszczą, a Ty słuchasz takich pierdół. Prawdziwe przyjaciółki cieszyłyby się Twoim szczęściem, a nie mówiły że wzrost to wada.... Jaka to wada?

Gość gość
Prawdziwe przyjaciółki nigdy by czegoś takiego nie powiedziały. Szczególnie tego, że On wolałby wyższą.

Gość gość
Zmien przyjaciolki. Co to za przyjazn, skoro odbieraja Ci radosc ze zwiazku? Zazdrosne babsztyle. Mozliwe, ze maja oko na Twojego chlopaka i chca zajac Twoje miejsce.

Gość gość
Skoro tak Cie doluja, to pora zmienic kolezanki. Toksyczne przyjaznie nie sa dobre dla kogos z zanizona samoocena jak Twoja. Nie masz czym sie przejmowac, duzo jest takich par i nawet na kafe istnieje watek o tym. Duzo milosci zycze i radosci.

Gość gość
Może macie rację. Jest mi zwyczajnie przykro i mówiłam im, ze takie żarty przestaja mnie śmieszyc. Ale one nie przestają wspominac, że tam na meczach jest mnóstwo wysokich lasek, które pomagaja w organizacji meczów. Niby takie głupie gadanie ale potrafi popsuc humor. No cóż, trzeba to olac.

Gość gość
Pierniczenie o Szopenie, nie sluchaj tych zazdrosnic. A jesli juz zaszczepily w Tobie kompleksy, to naucz sie chodzic w szpilkach, roznica wzrostu bedzie mniejsza. Choc moim zdaniem nie powinnas sie do tego zmuszac, nos obcasy tylko jesli lubisz. Bo widzialy galy co braly - chlopakowi podobasz sie taka, jaka jestes.

Gość gość
Ile masz lat, mozna spytac? Chyba pora nauczyc sie asertywnosci i dobitnie zwrocic kolezankom uwage, ze nie zachowuja sie jak przyjaciolki. Dlaczego z nimi przestajesz? Dlaczego je lubisz? Zadaj sobie te pytania i nie pozwol zatruwac zycia.

Ja jestem facetem i mam 167cm i ważę 72kg a moja żona 175 przy wadze 115 kg i się nie przejmujemy :-)

Gość gość
Jesteś hardkorem. :classic_cool:

Gość gość
Mam 20 lat. Mój Chłopak ma 24 lata. Naprawdę jest wspaniałym człowiekiem. Często mnie komplementuje i mówi, mi że jestem najpiękniejsza. Wiadomo, jak to zakochany człowiek. Moze macie rację, że należy olac takie dziewczyny.

Gość gość
niska kobietka moze miec i wysokiego i małego, a zyrafy zostaja na lodzie

Gość gość
chyba oszalas. To zostaw go skoro przeszkadza ci roznica wzrostu, a na pewno kolezanka sie "nim zajmie" i to ta ktora najglosniej cie wysmiewala.

Gość gość
zwykla zazdrosc, wiele dziewczyn woli miec wysokiego faceta a ty do tego masz sportowca wiec cos je trafia i chca w tobie zasiac ziarnko niepewnosci. olej je

Gość gość
165 cm wyrostu to tez nie malo!Pewnie masz zazdrosne kolezanki i tyle.Nos szpilki jak chcesz dodac sobie cm.

Gość gość
Ale w zyciu bym go nie zostawiła. Podoba mi się taki jaki jest. On też nie bez powodu zabiegał i zabiega o moje względy więc myślę, że muszę byc dla niego atrakcyjna. Przykro mi, że te dziewczyny tak gadają. Chyba rzeczywiście są zazdrosne:( Same są bardzo ładne i wysokie ale jakoś im się nie układa w związkach. Głupio mi tak o nich mówic ale jestem zła, że mnie tak dołują.

Gość gość
ja mam 180 a moj chlopak 175 i mamy w******* co kto mysli i kolezanki podpuszczaly, ze za niski bo mialy nadzieje na niego.

Gość gość
Ja mam 168 i ważę ok 50 kg, moj facet ma 19 i waży 130 :D

Gość gość
No widzisz, Autorko, sa ladne i wysokie, a z facetami im nie idzie. Dlaczego? Gdyz maja wredne charakterki, co okazuja takze wzgledem Ciebie. Dowartosciowuja sie Twoim kosztem, malpy jedne. Posluchaj rad i zmien towarzystwo, skoro im sola w oku Twoj zwiazek z super gosciem. Tobie szczescia i milosci :)

Gość gość
Wszyscy mają rację i do jednego zmierza. Masz wredne koleżanki ! Są samotne i zazdroszczą innej powodzenia. Olej je .

Gość gość
co to k***a są za pseudo koleżanki? :o