Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lexi23

Czy możliwa ciąża...?

Polecane posty

Gość Lexi23

Kochane pomóżcie..! 13.03.2014 roku miałam ostatnią miesiączkę (przyszła nie regularnie po 16dniach..zawsze dostaje po 25ciu). Już w trakcie miesiączki strasznie bolało mnie podbrzusze, było bardzo twarde po środku i z lewej strony, ból promieniował często do kręgosłupa..bolało praktycznie całymi dniami..aż 02.04 postanowiłam udać się na Izbę Przyjęć Ginekologiczną..tam po zrobieniu morfologii, bad.ogólnego moczu, beta hcg, badaniu ginekologicznym i usg..dowiedziałam się, że nic mi nie dolega, w ciąży też nie jestem ale zapobiegawczo ( :O ) dostałam czopki Diclofenac i antybiotyk Unidox Solutab.. Brałam te leki wg. zaleceń Pani doktor, która je zapisała, ale ból z dnia na dzień nasilał się do tego stopnia, że ciężko mi było wstać z łóżka..Poszłam więc do lekarza prywatnie 8.04 i po badaniu ginekologicznym i zerknięciu na wyniki badań ze szpitala Pani doktor stwierdziła, że mam kamienie w cewce moczowej..ból tak silny ponieważ kaleczą mi cewkę...trochę to było dla mnie dziwne, ale uznałam, że skoro prywatnie to diagnoza jak należy ;) Zostały mi przepisane dwa opak. leku Scopolan (3 x1), No-spa Forte(3x1), Urosept(3x2) i duuuuużo herbaty żurawinowej... Nie ukrywam, że po kilku dniach brania tych leków bóle się zmniejszyły .. niestety powinna się pojawić 7.04 miesiączka...za parę minut będzie już 15.04 a miesiączki nie widać ani nie słychać ... W dodatku zauważyłam coś dziwnego... moje piersi są bardzo tkliwe, sutki są takie ciemne(jakby brązowo-fioletowe) i z lewej piersi wydobywa się czasem przeźroczysta ciecz...po czym czuję ja by od środka pierś mnie paliła.. oczywiście dużo sypiam..dziś nie obeszło się bez gorączki 38C, wiele rzeczy mnie drażni, głównie zapachy, na wieczór i z rana nudności i ból brzucha + w ciągu dnia "wyrzuca" mi brzuszek... Zastanawiam się czy to wszystko to efekt brania tych leków na kamice czy może wpadka? Ostatni stosunek 19.03... Dziękuję za każdą radę .. :) ;*

Gość gość
zrób test

Gość gość
jezeli ostatnistosunek byl 19.03 i na badaniu beta ktore wykonalas 2.04 napewno w ciazy nie jestes, poniewaz w krwi ciaze widac juz po 6 dniach ....

"jezeli ostatnistosunek byl 19.03 i na badaniu beta ktore wykonalas 2.04 napewno w ciazy nie jestes, poniewaz w krwi ciaze widac juz po 6 dniach .... " Niby nie jestem, ale skąd te wszystkie dolegliwości i brak miesiączki?Poza tym czytałam na innych forach, że beta nie zawsze wykrywa. Jeśli to nie ciąża to czy leki mogą powodować takie dolegliwości i zatrzymywać miesiączkę?.. moja siostra choruje na kamice i mówi, że takich dolegliwości jak ja nie miała ani razu od 7 lat... Moze któras z Was byla kiedys w podobnej sytuacji?