Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge sie zabrac za cwiczenia

Polecane posty

Gość gość

Probuje zrzucic 10 kg, ograniczylam jedzenie ale mam jakas blokade przed aktywnoscia fizyczna :O Len jestem, nie moge sie wziac za siebie , ciagle to odkladam, masakra......... :(

Gość gość
Niedlugo minie miesiac, a ja nadal waze 180 kg, masakra............ :( :o

Gość gość
Siedzą trzy żółwie na plaży i mają pół litra tylko bez popitki. Trzeba by było wysłać jednego do sklepu. W końcu jeden się zgłosił i poszedł. Minął jeden dzień, jego nie widać. Minął tydzień, jego nie widać. Minął miesiąc, jeszcze go nie ma. W końcu jeden się wkurzył i mówi: - Wiesz co obrócimy tą flaszkę bez popitki. Nagle wychodzi tamten żółw zza krzaka i woła: - BO NIE PÓJDĘ!

Gość Mysza_87
Mi początkowo też było bardzo ciężko zabrać się za siebie, zacząć coś ogólnie robić. Bardzo mi pomogło zamawianie Pysznej Diety, o wiele prościej jest na takiej diecie, nie martwię się o zakupy i gotowanie, nie podjadam. Mam więcej czasu na ruch.

Gość gość
polecam Ci suplement na bazie zielonej kawy z 3 miejsca w rankingu htpp://rtno.pl, bo na mnie działa bardzo dobrze. zielona kawa pomaga panować nad głodem i przyspiesza metabolizm, dodaje energii do ćwiczeń. wiadomo, że dostajemy "kopa" po zwykłej kawie. ziarna zielonej kawy nie są palone, dlatego posiadają znacznie lepsze właściwości, a co najważniejsze to naturalne wspomaganie odchudzania