Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek który przegrał życie

Oj ciężkie jest życie nieatrakcyjnego fizycznie kurdupla

Polecane posty

Gość prawiczek który przegrał życie

Dokładnie 0 kobiet zaproponowało mi niezobowiązujący seks, 0 zgodziło się ze mną wyjść, 0 dało mi swój numer telefonu, 0 chciało zostać moimi koleżankami. 0 + 0 + 0 + 0 = 0 Jak widać moje życie intymne, jak i towarzyskie nie należy do najlepszych. Właśnie kończę pić kawę i zastanawiam się... zastanawiam... zastanawiam... Chyba się jeszcze nie poddam. Nawet gdyby za pieniądze stworzyć jakąś relację z fajną dziewuszką byłoby warto. Teraz pozostaje wymyślić co zrobić, aby te pieniądze zarobić :)

Gość niunia słodka
hehehe praiki to najwieksze s****wa jakie chodzom po tej planecie nie wiem po co ty zyjesz smieciu zadna cie nigdy nie zechce karakanie zycze ci zebys zdechl w meczarniach :D

Gość gość
bzdura mam kumpla co jest bardzo niski około 165 do tego łysawy i grubawy z twarzy wyglądał na 15 latka mając prawie 30 i byś widział jego żonę, piękna blondynka zakochana w nim, jak się poznali był zwykłym sprzedawcą w sklepie, koleś na prawdę brzydki jak noc a jednak kogoś ma i to taką piękną kobietę. Nie jest to kłamstwo bo pewnie sobie tak myślicie. Ja mam 186 i mam problem kogoś znaleźć na stałe bo albo się nie podobam, albo jestem brany za "ru/c/ha/cz/a" i panienka chce tylko seksu albo trafiam na jakaś która do końca normalna to nie jest.