Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 1989

bycie kobieta

Polecane posty

Gość kobieta 1989

nienawidze w byciu kobieta "tych dni". nienawidze slowa "okres", brzmi tak prostacko i nienawidze slowa "miesiaczka", brzmi jakby oficjalnie. nie wiem jak mam powiedziec swojemu chlopakowi, ze np nie moge sie kochac albo jechac na basen bo mam...? bo nie moge i juz. nienawidze tego uczucia spuchnietych cyckow i bolu brzucha, tego jak siadam na toalecie i nie wiem czy bardziej chce mi sie srac czy rzygac. przepraszam za slowa, ale jestem tak bardzo poirytowana, bo wlasnie dostalam "okresu" (grr, jak to brzmi!) i poplamilam sobie posciel. bo moj organizm mnie nie poinformowal w zaden sposob ze TO sie zbliza, a jeszcze nie zdazylam sie uregulowac. uwazam ze TO co swiadczy o kobiecosci, obdziera mnie do reszty z mojej kobiecosci. a gdybym zaplamila swoja ku*wa krwia miesiaczkowa posciel mojego chlopaka? spalilabym sie ze wstydu! jak mam TE DNI to najchetniej zamknelabym sie w swoim pokoju i niech nikt mnie nie oglada. nienawidze slowa "podpaska", wstydze sie je kupowac, mimo iz mam 25 lat. nienawidze zmieniac podpasek, tamponoc****atrzec na te krew i strzepy mojej macicy! to jest nieludzkie!!!

Gość gość
Tez nienawidze byc kobieta, ale jeszcze bardziej nienawidze samcow

Gość kobieta 1989
eh, nie chodzi o bycie kobieta. lubie byc kobieta i mysle ze jestem bardzo kobieca. mam dlugie wlosy, lubie i nie dbac, lubie dbac o paznokcie, dobieram starannie ubrania, buty, torebki, lubie bizuterie, lubie piec ciasta, robic desery, robotki reczne, orignami, wszystko mam raczej takie kobiece. ale OKRES czy tez MIESIACZKA wydaje mi sie byc nieludzka... abslutnie niekobieca..