Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skad wziac taki fartuch jak pielegniarski

Polecane posty

Gość gość

Chce sie przebrac dla mojego faceta za pielegniarke, mozliwie jak najmniejszym kosztem bo bedzie mi to potrzebne doslownie na kilka minut... Jakies pomysly na tanie przebranie? fartuchy kosztuja kilkadziesiat zlotych, buszowalam po lumpeksach ale nawet zadnych bialych sukienek na guziki nie bylo... jezeli chodzi o dodatki to kupie jakis tani zestaw dla dzieci, ale najgorzej z tym kitlem....:(

Gość gość
biała mini i krótka biała bluzka- nie masz?

Gość gość
nie, nie mam, raczej nie są to ciuchy, ktore kiedykolwiek by mi byly potrzebne:P wlasnie cos co jest zapinane z przodu jest fajniejsze, bo mozna troche "pokusic"

Gość gość
ale białą bluzkę to chyba masz :D a spódnicę z prześcieradła możesz zrobić albo kupić kawałek materiału i uszyć na gumce w pasie:D albo zapinana na guzik z boku tak jak na plażę , taką nakładaną - no wiesz:D

Gość gość
białej bluzki nie mam od czasu liceum, nigdy ich nie lubilam. Szycie odpada, nawet nie mam przyborów. Poszukam jeszcze w szmateksach, bardziej podoba mi sie wizja sukienki/fartucha na guziki z przodu niz jakas bluzka i spodnica.

Gość gość
jezu, z prześcieradła, jaka bieda.. kup normalnie w sex shopie albo jak wolisz 'prawdziwy' to w sklepie z odzieżą medyczną. są takie on-line.

Gość gość
Często w lumpeksach są fartuchy lekarskie.

Gość gość
na allegro tego pełno

Gość gość
no na allegro pelno, ale najtansza przesylka 11 ziko, bez sensu... kiedys wiem ze czesto byly w szmatelach te fartuchy, a teraz jak na zlosc nie ma!

Gość gość
Allegro, sklepy BHP, wpisz w necie odzież medyczna, zobacz czy wśród znajomych nie masz jakiejś piguły

Gość gość
Głupia szmata, w du\\pę by weszła facetowi, przebieranki s\ranki, a on i tak za 5 lat cię zostawi dla innej, bo mu się szybko znudzi taka szmata co lata za nim jak głupia. Jak kobieta działa na faceta to nie musi się przebierac jak głupia małpa i tańczyć koło niego jak dzi\wa na rurze w klubie gogo, bo i bez tych zachowan jak malpa w cyrku, dziala na niego. Wspólczuję ci, że juz się nudzisz swojemu ru\chaczowi i musisz sie uciekac do jakichs zalosnych prymitywnych zachowań. Najzabawniejsze jest to, że faceci nigdy nie mają tego typu problemow, nie skaczą kolo kobiet jak małpy, nie przebierają się. Po takim zachowaniu facet od razu zauważy że jesteś taką desperatką, ktora boi sie go stracic i bedzie cie traktowac jak szmate. Nasze matki, babki nie robily z siebie przebranych małp przed swoimi mężami i te ich związki byly trwale. A teraz się głupie przebierają, skaczą koło faceta, robią wszystko co on chce, nawet w od\byt dają się ru\chać, a potem facet się znudzi i tak ją porzuca :D

Gość gość
haha opisalas/les historie swojego zycia?:D nie kazde zycie uklada sie jak twoje, nie kazdy jest tak zgorzknialy, oczywiscie w twoim mysleniu kobiety wiją sie wokol meskich gaci bo same nie maja zadnych fantazji/potrzeb/ochoty na zabawe?:D i ze gdyby nie faceci to by pewnie nawet nie patrzyly na swoje cipki?:D:D wyobraz sobie ze my lubimy odgrywac role, ba, TAK!!! moj facet sie przebiera, daje mi sie zwiazywac bo ja tak chce.

Gość gość
do gościa z 15.04.14 otóż wyobraź sobie, że wokół niektórych kobiet ich mężczyźni skaczą :) rozejrzyj się za prawdziwym facetem, a nie łapiesz pierwszego lepszego desperatko, przy którym nawet nie możesz być sobą i mówić o swoich pragnieniach, bo trzeba być 'porządną', hehe

Gość gość
Nie wiem czy sie smiac, czy plakac?!!? Naprawde myslisz, ze jak zalozysz bialy fartuch, ze niby jestes pielegniarka, to twojego faceta to podnieci?! nie wspomne juz o bialej bluzce i bialej spodniczce jako rzekomo seksowna pielegniarka??!! Hahahahaha najlepiej zaloz przescieradlo na glowe z wycieta dziura na usta, efekt bedzie lepszy! w takim przebieraniu sie chodzi o to, zeby bylo skesownie i uwierz mi, ze nie chodzi o prawdziwy pielegniarski fartuch, tylko wlasnie o te z seks shopu - krotkie, z wielkim dekoltem, odslaniajace wiecej niz zaslaniajace, do tego ponczochy, szpile, w ktorych nie wyszlabys poza sypialnie i wibrator zamiast strzykawki! Albo takie przebranie, albo zadne, bo bialy fartuch z lumpu to bedzie jakas porazka!

Gość gość
do kolegi wyzej bez wyobrazni - oczywiscie ze samo zalozenie fartucha mnie ie interesuje, mam podwiazki, ponczochy, dokupie strzykawke, czepek i termometr, z tymi rzeczami nie ma problemu - jest z fartuchem/sukienka białą, rozpinaną z przodu. Nie bój się, slina by ci naplynela na moj widok.

Gość gość
Akurat. Zabiłby cię śmiechem :P

Gość gość
Tez lubię takie przebieranki a najlepiej gdy potem takie ciuszki nadawaly sie juz tylko do wywalenia:3 jakoś mnie to mocno nakrecalo ;p ciezko jest cos dobrać ale jeśli nie znajdziesz żadnej sukienki kup ze szmateksu jakas biala bluzkę zapinana z przodu, i zainwestuj najwyzej w igle i nitke. To będzie na chwile wiec nie musisz zrobić idealnie ale zszyj trochę po bokach by byla bardziej obcisla jeśli nie trafisz na jakas spódniczkę bardzo krotka mozesz kupić dluzsza olowkowa i ja przyciąć;p mi zawsze bardziej sie oplacalo przerabiać niż inwestować wiecej pieniędzy. Moze dla jednych to glupota ale o gustach sie nie dyskutuje jeśli dziewczyna chce sie przebierać to czemu nie? Gorzej gdyby facet ja zmuszal :p

Gość gość
kupilam dzis krotki kitelek pielegniarski w szmateksie za 4 zl:) mam ponczochy i pas do nich, czerwona podwiazke, jeszcze chce jakies czerwone naklejki na sutki i zabawkowa strzykawke, jutro zajrze do sex shopu:D spodobalo mi sie to:D

Gość gość
Fajnie, kreatywnie :) Ja też lubię przebieranki i o wiele to fajniej wychodzi, jak się samemu coś pomyśli, niż jak się kupuje gotowy zestaw. Teraz chcę sobie sprawić taki fartuch www.glovex.com.pl/Store/p520,fartuch-skorzany-dwoina-struve-100x80.html i się zrobić na rzeźniczkę ;) Oczywiście pończochy do tego i tak dalej to must have. Następna będzie ogrodniczka.

Gość gość
Są rozne sklepy ze sprzętem medycznym itp, to z reguły mają też fartuchy. Ja pracuję jako stomatolog akurat, wiec zawsze w fartuchy zaopatruje się w http://www.donau.com.pl/ , mają dobre jakościowo i w przystępnej cenie.

Gość Fartuszki Danusia
Fartuszki pielęgniarskie, fartuchy medyczne można kupić na www.fartuszki-danusia.pl , duży wybór wzorów i kolorów, atestowane materiały, wysoka jakość wykonania , szycie na wymiar www.fartuszki-danusia.pl

Gość gość
Tutaj znajdziesz szeroką ofertę tego rodzaju produktów http://uniformix.bravesites.com/ warto zwrócić uwagę na wysoką jakość materiałów i wykonania. :)

Gość gość
Czasem ja patrze po tych sklepach z odzieżą medyczną to wydaje mi się że mamy rok 1980, za grosz stylu!!! Jeszcze te stare biało-czarne czepki na głowę niech każą nosić! Jeden fajny sklep podesłała mi kiedyś koleżanka http://dersa.pl/ - jeszcze nic nie zamawiałam, ale ona zachwala strasznie.

Gość gość
do kolegi wyzej bez wyobrazni - oczywiscie ze samo zalozenie fartucha mnie ie interesuje, mam podwiazki, ponczochy, dokupie strzykawke, czepek i termometr, z tymi rzeczami nie ma problemu - jest z fartuchem/sukienka białą, rozpinaną z przodu. Nie bój się, slina by ci naplynela na moj widok. x Raczej nie, karykaturalna dziuniu :P