Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety tak często zakochują się w gejach?

Polecane posty

Gość gość

Co im się w nich podoba?

Gość gość
Bo są czyści i zadbani a heteroseksualni Polacy mocno nie dbają o siebie. Są też dużo milsi.

Gość gość
kobieta potrafi stworzyć związek z gejem?

Gość gość
hmmm jesli tak jest to niewiem dlaczego tak jest, nie znam osobiscie nikogo kto bylby gejem, ale ja chyba bym nie mogla zakochac sie, wole raczej czuc sile, stanowczosc i takie tam

Gość gość
z gejami da się porozmawiać

Gość gość
W gejach to raczej nie, w normalnych homoseksualistach prędzej, bo są przystojni i męscy, ale nie chcą tykać polskich kobiet, bo są brzydkie, przeklinają i interesują się tylko tym jakie buty dobrać do malinowej torebki i jaki tusz do rzęs wybrać.

Gość gość
dlatego bo myslą jak kobiety i rozumieją ich tok myslenia oraz sa opiekuńczy i wyrozumiali a kobiety zakochują się w charakterze...

Gość gość
Nie myślą jak kobiety, to jakieś stereotypy pomijając w ogóle fakt, że każda kobieta myśli inaczej

Myślę, że to jednak dosyć pochopny wniosek. Ja w swoim życiu poznałam z maks 8 gejów i tylko w jednym bym się mogła zakochać a po reszcie tak widać homoseksualizm, że nie mogłabym :) I nie wszyscy tak o siebie dbają, czy mogą pogadać...

Gość gość
Jak widać homoseksualizm? Jak może być widać w kimś, że podoba mu się jakiś facet? Widać to może być zniewieścienie, a zniewieściali to są i faceci heteroseksualni.

po prostu widać. tak się zachowują, że żadna kobieta by się w nich nie zakochała.

Gość gość
40 %gejów w polsce żyje w małżeństwach

Gość gość
Geje mają gdzieś swoje kobiety/żony. Stanowią dla nich tylko alibi. Więc są dla nich dobrymi partnerami. Już tłumaczę, na czym to polega. Kiedy mam dziewczynę, to dostaję szału jak ona zdradza typowe dla kobiet objawy braku inteligencji (cieszenie michy z durnych seriali), jak wychodzi z niej chytra baba (leci na kasę), jak zachwyca się każdym kolegą który pisze jej na fejsie, na komórkę, że jest piękną, mądra itd (już mam dość tłumaczenia, że gość jej nie szanuje, tylko chce w******yć). A jak mam laski tylko na bzykanie, to jestem dla nich najwspanialszym na świecie facetem! Nigdy się nie spinam, nie krytykuję, nie czepiam, bo mam je w d***e! Niech se robią kolczyki w języku, niech piszą z frajerami, niech nawet czasem dadza d**y innemu, co mnie to obchodzi? Mam je gdzieś, to szmaty! Ja tylko je r.u.c.h/a.m. A one myślą, że ze mnie taki cudowny facet i zaraz chcą się żenić. I tak samo jest z pedałami, taki pedał pozwala swojej babie na wszystko, czasem nawet ją w******* Idealny układ!

Gość gość
kobieta zakochała sie w mojej uczuciowosci, mam 25 lat,

Gość gość
geje są przystojni

Gość gość
Zdarzało mi się jednocześnie spotykać z 5 kobietami. Wszystkie miałem je w d.u.p.i.e. Owszem, lubiłem je, ale nie aż tak, żeby być z nimi na poważnie. Każda myślała, że ze mnie taki cudowny zapracowany facet. Zawsze miły, uśmiechnięty, tolerancyjny i wesoły. Ale byłem taki, tylko dlatego, że interesowało mnie to, żeby dawały mi i nic poza tym! Gdybym miał z nimi być na poważnie zaraz bym miał dość ich głupich koleżanek, tatuaży, kolczyków, zdjeć na fejsie, kolegów stale dzwoniących czy piszących, skoków w bok, niskiej inteligencji, chytrości i zwykłej głupoty. Dlatego takie laski tylko *********.m. Podobnie jest z pedałami. Taki pedał bierze sobie laske, czasem tam ja *********.i.e a poza tym, pozwala jej na wszystko i jeszcze kasę jej daje. Bo tak naprawdę ma ją gdzieś. Owszem, ja lubię te swoje kochanki, ale to tylko koleżanki. I nigdy nie mówię im tego co naprawdę o nich uważam, bo wtedy już więcej by mi nie dały, poszłyby do innego, który mówi same miłe rzeczy. A potem taka jedna z drugą szmatą mówią, że jestem niedojrzały do małżeństwa. Jestem, ale nie z nimi. Faceci są dojrzali, ale nie chcą was szmaty, tylko chcą was dymać. Myślicie, że facet który prawi wam same komplementy naprawdę was szanuje? Jasne...

Gość gość
gosc 13:50 jestes gejem?

Gość gość
są mega przystojni

Gość gość
sorry ale pedał = zniewieściały hetero

Gość gość
nie zawsze