Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wroclaw to wyjatkowe miasto zgadzacie sie z tym

Polecane posty

Gość gość

Chcialbym sie zapytac, czy wedlug was Wroclaw jest wyjatkowym miastem?

Gość gość
Nie, a dziś Dutkiewicza pokarało i przycelował go tramwaj. :classic_cool:

Gość gość
Mieszkam 5 km od granic W-w a miasta nie znam a mam 30 lat,miasta męczą kocham wieś.

Gość gość
wyjątkowo chójowe - z tym się mogę zgodzić.

Gość gość
A w czym upatrujesz tą wyjatkowość ?

Gość gość
Bez przesady, na tle Polski to naprawdę wyjątkowe miasto. Jednak decyzje władz miasta skutecznie mi je obrzydzają od jakiegoś czasu.

Gość tinchy
Prawda jest taka, ze ten kto mowi o Wroclawiu w samych superlatywach, to znaczy, ze po prostu tak mysli. A ten kto mowi zle, to znaczy, ze zazdrosci, bo jest z innego miasta. A wiadomo, ze Wroclaw to wyjatkowe miasto z cudownym klimatem. Zalety Wroclawia mozesz wymieniac i wymieniac:) To naprawde cudowne miejsce:)

Gość gość
Wszystkie miasta w Polsce zwiedziłas ze pleciesz takie rzeczy ?

Gość gość
Wszystkie duże, małe w mniejszym stopniu.

Gość tinchy
Ludzie, ktorzy obrzucaja to miasto blotem to typowi zyciowi frustraci. Mieszkaja w malych miastach, nie maja pracy albo zarabiaja najnizsza krajowa. W ich miejscowosciach nic sie nie dzieje i po prostu czuja wielka zazdrosc. Stad taka nienawisc. Rzeczywiscie mozna sie przyczepic do wielu rzeczy we Wroclawiu (chodzi mi glownie o dzialania wladz), ale prawda jest, ze to cudowne miasto:) Wyjatkowy klimat, wyjatkowi ludzie, praca w wielu zawodach. Ja jestem programista i to wlasnie we Wroclawiu moge pracowac za godziwe pieniadze, podczas gdy w innych miastach nie mialbym szans na znalezienie pracy w swoim zawodzie. Takie sa fakty. W malych miastach jest tylko praca za najnizsza krajowa i wcale latwo nie jest ja znalezc. Pomomo tego, ze wiekszosc mlodych ludzi z takich miast wyjechala.

Gość gość
jelenia gora jest duzo ladniejsza ;-) jeno wymarla od jakiegos czasu. Do Wrocka zesmy na wagary jezdzili za malolata w czasach liceum. I wtedy mi sie miasto podobalo ze hej. Dzis widze ze to po prostu kolejne duez miasto z mnostwem reklam, szyldow i innych wariacji staszacych na kazdym murze, tablicach ogloszeniowych itd

Gość gość
to ja o tej jeleniej gorze - a mieszkam teraz w wielgachnym molochu

Gość gość
Tinchy pracujesz w urzedzie miasta :-D ? Jestes programista i tylko we Wrocku dostales robote bo gdzi indziej bys jej nie dostał ...hahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość gość
Jestes takim widocznie programistą jak ja sfrustrowanym burakiem z małego miasta ..:-D Sam widocznie wyrwałes sie z wioski pod lasem i teraz nie mozesz sie nadziwić ......:-D

Gość gość
tak, to wyjatkowe, urocze miasto:)

Gość gość
We Wrocławiu jest IBM, HP, Google i wielle innych korporacji, programistów szukają cały czas.

Gość tinchy
"gość Jestes takim widocznie programistą jak ja sfrustrowanym burakiem z małego miasta ..smiech.gif Sam widocznie wyrwałes sie z wioski pod lasem i teraz nie mozesz sie nadziwić ......" To prawda, jestem burakiem z miasta 50-100tys, w ktorym nic nie ma. Sa tylko emeryci i rencisci, bo wszyscy rozsadni mlodzi ludzie stamtad wyjechali

Gość gość
Np.w Warszawie ,w Krakowie ,w Lublinie,w Katowicach ,w Zamosciu i Kościerzynie....... dobry programista znajdzie pracę a ty tu bajki opowiadasz ze we Wrocku tylko :-D :-D :-D

Gość gość
Gdzie napisał, że tylko? Poza tym w ... Lublinie,w Katowicach ,w Zamosciu i Kościerzynie znajdzie pracę za 1200 zł na czarno :classic_cool:

Gość gość
No widzisz pochodzisz z małego miasta a ludzi od frustratow wyzywasz ... Sa tacy co dobrze kojarza to miasto ,sa tacy co zle .Ja nie lubie akurat ze wzgledu na ludzi .I tyle .Nie bedę sie sie rozpisywała dlaczego . Wroclawskie krasnale są ok :-D

Gość gość
W zawodzie programisty na czarno :-D za 1200 zł ? :-D :-D :-D :-D Ludzie myślcie trochę ....bo slabo mi robi :-D

Gość gość
Co masz do ludzi? Można w sobotnią noc przebiec nago z szalikiem Legii przez pasaż Niepolda i nikt, absolutnie nikt Ci krzywdy nie zrobi. :classic_cool:

Gość gość
W którym miejscu napisałem o zawodzie? Proszę o cytat. :D

Gość gość
Ale autor pisał o zawodzie programisty ..dlatego odnosiłam sie do tego zawodu .

Gość Ela912
Mieszkam we Wrocławiu i mi się tu podoba. Ładne i fajne miasto, chociaż ma parę minusów. Mimo to lubię Wrocław :)

Gość gość
ja sie zgadzam :) maja najmilszych taksówkarzy na swiecie :) zwłaszcza z tej korporacji www.ztp.pl :)