Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dekoracje wielkanocne do restauracji tak czy nie

Polecane posty

Gość gość

Bo juz sama nie wiem :)

Masz na myśli w swojej restauracji? Coś możesz zrobić, ale bez przesady. Od razu przypomniała mi się Pizzeria w Szklarskiej Porębie, gdzie latem były pozakładane dekoracje dosłownie, ale to dosłownie na wszystkie możliwe okazje :D

Gość gość
Tak w mojej. Chodzi mi o kilka jajek zawieszonych na oknach na rożnych poziomach ze tak powiem (okna mam ogromne) i w środku kilka gałązek zielonych z drzewa i na tym tez kilka jajek. No i moze jeszcze jakies tulipany na barze.

Gość gość
oczywiście, że tak :)

Gość gość
nie wiem jak to ująć żeby zaraz nikt się nie przyczepił, ale dla mnie ustawienie dekoracji to takie okazanie zainteresowania i szacunku dla klienta :P chodzi mi o to, że jak dekoracji nie ma to kojarzy mi się to z jakimś starym, nierentownym biznesem, nie idącym za nowymi trendami i mającym ten sam asortyment przez cały rok (w przypadku restauracji lubię jak jest dodatkowe menu sezonowe)

Gość gość
Ogólnie mamy małe menu ale raz w tygodniu robimy menu szefa kuchni i wtedy sa to potrawy dostosowane do potrzeb klienta np większość klientów pyta o dana sałatkę to ja robimy a ogólnie mamy jedne menu przez cały sezon tzn zimowy, wiosenny itd :)