Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dekoracje wielkanocne do restauracji tak czy nie

Polecane posty

Gość gość

Bo juz sama nie wiem :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Masz na myśli w swojej restauracji? Coś możesz zrobić, ale bez przesady. Od razu przypomniała mi się Pizzeria w Szklarskiej Porębie, gdzie latem były pozakładane dekoracje dosłownie, ale to dosłownie na wszystkie możliwe okazje :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Tak w mojej. Chodzi mi o kilka jajek zawieszonych na oknach na rożnych poziomach ze tak powiem (okna mam ogromne) i w środku kilka gałązek zielonych z drzewa i na tym tez kilka jajek. No i moze jeszcze jakies tulipany na barze.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
oczywiście, że tak :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie wiem jak to ująć żeby zaraz nikt się nie przyczepił, ale dla mnie ustawienie dekoracji to takie okazanie zainteresowania i szacunku dla klienta :P chodzi mi o to, że jak dekoracji nie ma to kojarzy mi się to z jakimś starym, nierentownym biznesem, nie idącym za nowymi trendami i mającym ten sam asortyment przez cały rok (w przypadku restauracji lubię jak jest dodatkowe menu sezonowe)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ogólnie mamy małe menu ale raz w tygodniu robimy menu szefa kuchni i wtedy sa to potrawy dostosowane do potrzeb klienta np większość klientów pyta o dana sałatkę to ja robimy a ogólnie mamy jedne menu przez cały sezon tzn zimowy, wiosenny itd :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×