Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepiej pozniej niz wczesniej

jak domowym sposobem opoznic pojawienie sie okresu?

Polecane posty

wiadomym sposobem jest przyjmowanie tabletek antykoncepcyjnych bez przerwy, ale to u mnie odpada, wiec pytam, czy znacie jakis inne osoby, aby miesiaczka opoznila sie o np. tydzien? moze sa jakies ziola? czesto praktycznie jest opoznic sobie okres na czas np. wystepow sportowych, czy podrozy. bardzo dziekuje za wszelkie rady I odpowiedzi :)

Gość gość
fajnym sposobem i niedrogim i bardzo skutecznym do tego jest zajście w ciążę. powodzenia!

Gość gość
musisz napisac nowy temat na kafe, ze spoznia ci sie okres i ze wspolzylas z chlopakiem, ale sie zabezpieczaliscie i on wyciagnal przed... gwarantuje, ze nie przyjdzie przez jakis czas, co mogloby dac wiecej czasu ;) a tak na powaznie to chyba najdoskolanszym czynnikiem w tej kwestii jest chyba stres, moglabys takze uwierzyc, ze przyjdzie póxniej, tak po pristu, moze Ci sie uda

dzieki ;) no bede wierzyc, ze przyjdzie pozniej. wystarczylby mi 1-2 dni. mam w planie podroz w ciagu ktorej nie moge miec okresu. moze powinnam zapytac co przyspiesza okres i tego jak ognia unikac ;)

Gość gość
okres może przyspieszyc gorąca kapiel. Poza tym bardzo rzadko możemy świadomie kierować swoim cyklem.

Gość gość
unikaj goracych kapieli a nawet orgazmow, bo one, na skutek mega skurczow macicy, moga wywolac okres (nie obojetnie kiedy, ale w czasie, kiedy juz sie zbliza). orgazmy tez moga pomoc przy poronieniu, ale raczej nie same, tylko z innymi srodkami, np. ziolowymi, no i oczywiscie nie jest to metoda pewna, mi np. kiedys nie pomogla.