Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wózek spacerowy polecicie?

Polecane posty

Gość gość
up

Gość gość
z tego co wiem to jezeli kupujesz wozek z Maxi Cosi, ja mam akurat mure to kazdy fotelik 0-13kg bedzie pasowal do stelaza... My do naszej mury mamy Pebble, wiem tez ze wiekszosc producentow do swoich wozkow dorzuca adaptery do fotelikow MAxi Cosi bo sa bardzo popularne...

Gość gość
ja mam graco sky ale sprowadzalam go z Uk o dziwo ten model jest niedostepny w Polsce.To jest najlepszy wozek Graco.Szczeze mowiac bardzo nie lubie tej firmy ale ten jedyny wozek maja super, polecam.Co prawda kosztowal wiecej niz 300zl bo 1500 ale jest warty tych pieniedzy.Lekka I przestronna spacerowka od noworodka po 3 latka.

Gość kofinka
całkiem ok ten wózek,ale jak masz kupować to kup coś dobrego lepiej dołożyć jeśli chcesz dla drugiego dziecka,a nawet jak nie to zawsze możesz sprzedać przecież,a Twoje dziecko będzie miało lepszej jakości i być może bezpieczniejszy wózek

Gość fajna mamuska
Do wózka elea pasują wszystkie foteliki maxi cosi,nie wiem jak inne foteliki bo ich fotelik pasuje do wielu wózków,dzięki adapterom

Gość gość
wozek for baby shape cena 260 zł swietny

najlepsze są wózki wielofunkcyjne, które mogą byc spracerówką i wózkiem głebokim. mojej Zuzi kupilismy graco evo, bo jest bezpieczny i mozna przekładać siedzenie i odchylać w róznych pozycjach.

moja znajoma również zastanawia się nad tym wózkiem, w przyszłym tygodniu mam pomóc jej w doborze. Może akurat będzie w jakiejś promocji :)

Gość gość
ja mam ritmo (nieco droższy) te od wielo funkcyjnych są do bani, po pierwsze nigdy nie będą tak lekkie jak parasolka, bo drugie każdy zajmuje dużo miejsca. Ja miałam zipp adbor z którego byłam mega zadowolona-wózek wielofunkcyjny, ale używałam spacerówki dokładnie 3 mce, potem już byłam zmęczona wnoszeniem i znoszeniem z 3go piętra, poszłam do sklepu, powiedziałam sprzedawczyni co mi trzeba, czyli: wytrzymały, rozkładający się całkiem na płasko w pozycji leżącej, prosty w składaniu i rozkładaniu (ja to robię jedną ręką), skrętne koła i LEKKI. W mojej małej mieścinie tylko jeden właśnie ritmo odpowiadał mi w pełni, pokazywała w katalogu z innych tych drogich firm, ale niestety każdy był cięższy od tego. W czerwcu minie rok odkąd go mam i szczerze-jest niezawodny :]

ja polecam jane muum, lekki, ładny, doskonale skręca i mieści się wszędzie nic lepszego nie ma na rynku :)

Gość gość
duży wybór i przystępne ceny mają tutaj http://forbabies.pl/wozki-spacerowe-spacerowki Ja się zdecydowałam na wózek rapid, chciałam taki z pełnym prowadnikiem, dużym kosztem na zakupy i oczywiście pozycją leżącą i regulowanym podnóżkiem, bo mój szkrab miał niecały roczek, gdy się przesiedliśmy na lekką spacerówkę. Wózek spisuje się naprawdę dobrze, jestem zadowolona z łatwości prowadzenia i składania.

Gość gość
Moge polecic spaceroweczke Crossline z euro cart, jest lekka, ale na porzadnych kolach, daja rade nawet w trudnym terenie