Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on jest alkoholikiem?

Polecane posty

Gość gość

Czy moj znajmoy jest alkoholikiem- jak idzie do pubu to nie ukie przestac pic i jak tylko wypije dwa piwa to zaraz wypije kolejne i nastepneni wieczorem wyjdzie na miasto, do tego bierze kokaine. Nie trzesie sie i moze odmowic pojscia do pubu ale jak juz wypije piwo to koniec.

Gość gość
Niestety tak zachowuja sie osoby uzaleznione.

Gość gość
Tak, zakochalam sie. Znam go od 3 lat i jestesmy przyjaciolmi. Chce mu jakos pomoc ale nie dam rady jesli sam nie zrozumie ze ma problem.

Gość Kitka1016
Daj sobie spokój, człowieka nie zmienisz. Sama coś takiego przerabiałam. Jak sam nie będzie chciał to nawet najwspanialsza kobieta na świecie go nie odmieni. Co nie znaczy, że trzeba go skreślać jako znajomego :)

Gość gość
No wlasnie czytam o typach alkoholizmu i on idealnie pasuje jako wysoko funkcjonujacy alkoholik. Ma swoja wlasna firme, stac go na wszystko, jest zonaty i ma dzieci (tak, sypiamy ze soba- ale tu nie o mnie chodzi wiec darujcie sobie obelgi). Jest tak ze on moze przestac chodzic do pubu ale jak juz pojdzie (o ile jet tylko ze mna to spoko- wypije gora dwa piwa i koniec) ale jak juz pojdzie do pubu po dluzszej przerwie to jest raczej pewne ze tej nocy do domu nie wroci :-/

gość No wlasnie czytam o typach alkoholizmu i on idealnie pasuje jako wysoko funkcjonujacy alkoholik. Ma swoja wlasna firme, stac go na wszystko, x więc jasne, KASA KASA KASA, bez tego nawet nie zwróciłabyś uwagi i NIE dała d**y

Gość gość
Pewnie tak ale charakter ma dobry, jest bardzo zabawny i on zauwazyl mnie pierwszy, dopiero po dwoch latach zakochalam sie i ... dalam d**y :-/