Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2014 Witam was drodzy mam problem . Otóż jestem z moim chłopakiem 3 lata Ja mam 18 on 19 .ale jest taki problem który tkwi w tym ze od dłuższego czasu nie widzę żeby jakoś okazywał ze mu na mnie zależy :( . ! Po pierwsze zaczął mnie oklamywac np. Do wiedziałam się od jego brata ze był na imprezie a mi nic nie powiedział Po 2 to pisał z inną ze jest śliczna i się chce z nią spotkać , rozmawialam z nim a On twierdzi ze się tylko wyśmiewał z kolegą na żarty -_- nie wierze w to , malo jest mną zainteresowany , dzisiaj była kolejna sytuacja byliśmy na zakupach stała szatynka no nie kłamiąc atrakcyjna dziewczyna a on się popatrzył na nią i się usmiechał do niej .-_- mam przez to kompleksy ze mówi o Lubie czarne długie włosy ,duży biust i TD. Nie potrafię nim zerwać :( zaczęliśmy chodzić ze sobą jak miałam 15 lat , a on 16 :( tak mi przykro się robi niemam komu się wygadać :( wiec pisze do was Drogie dziewczyny może wy bylyscie w podobnej sytuacji ? Może mi doradzicie co zrobić zeby się bardziej interesował mną ? Nie chce go stracić :( . nie znacie nas Ja wiem ale może z punktu waszego widzenia coś mi doradzicie :( bo juz nie wytrzymuje tak : to strasznie boli :/ ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach