Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdezorientowanaAAAA

Skrzepy krwi w 9 miesiącu ciazy!

Polecane posty

Gość ZdezorientowanaAAAA

Witam jestem w 36 tygodniu ciazy i czuje sie troche zdezorientowana gdyz dzis rano zauwazylam malutki skrzep ciemnoczerwonej krwi przy podcieraniu sie... Postanowilam zobaczyc co dalej iii dopiero wieczorem sie to powtorzylo tym razem skrzepy byly dwa ale takie malutki takie kłaczki.... Zastanawiam sie czy lecieć z tym do gina bez umowionej wizyty czy cos.... heeeh bo krwawic nic nie krwawie.... ale skąd sie to mogło wziasc? czy to moze wynikac z jakies blachej przyczyny? Kurde boje sie ze jak pojde do gina to on powie ze nie widzi zadnej krwi itd i sie wkurzy o zawracanie tylka tylko...;/

Gość gość
Dokładnie, schodzi ci czop. A jak schodzi to poród się zbliża. Zadzwoń do gina i zapytaj, czy przyjść sprawdzić stan szyjki, bo to 36 tc.

Gość gość
ja bym byłajuz na dyżurze w szpitalu na Twoim miejscu, róznie bywa, skądś sie ta krew bierze a nie powinna

Gość ZdezorientowanaAAAA
ale z czym mam jechac do lekarza skoro teraz nic nie ma absolutnie nic ani krwawienia ani skrzepow wszytsko w porzadku, dziecko sie rusza nic mnie nie boli....

Gość gość
moze łozysko sie odkleja

Gość gość
Ja bym pojechala do szpitala, lepiej panikowac niz potem zalowac.

Gość gość
Ja tez tak mialm i na drugi dzien rano bylam juz na porodowce mimo ze to byl37 tydzien.Prawdopodobnie jest to czop ktory zapowiada porod.Nie kiedy odchodzi przed samym porodem nie raz wczesniej.Poczytaj na necie duzo informacji jest o tym.

Gość gość
Dziewczyno, śmigaj do szpitala odrazu, bo to nie żarty, może odklejać Ci się łożysko, a to niebezpieczne dla Ciebie i dziecka... Nie czekaj na nic, tylko jedź!!!!!

Gość gość
na ginekologie jedz, najprawdopodobniej zaczniesz niedlugo rodzic,ja tak mialam, zlekcewazylam po 4 godzinach odeszly mi wody

Gość gość
U mnie w taki sposób zaczal sie poród, kilka dni wcześniej co jakiś czas pojawial sie fragment czopa a w pewien wtorkowy poranek dokladnie to co opisujesz. O 18 juz tulilam synka a rano jeszcze nic nie czulam ze to poród. Jeśli to 36 tc to bym pojechała sprawdzić co sie dzieje, bo dobrze dziewczyny piszą - moze to byc tez odklejajace sie lozysko.

Gość gość
mi tak właśnie odchodził czop dzień przed porodem. I też była pełnia... :)

Gość gość
U mnie to też był czop, ale upewniałam się na dyżurze ginekologii bo też bałam się czy się łożysko nie odkleja.

Gość Agatha Mec
Przy otwieraniu szyjki może dojść do tego rodzaju sytuacji. Ja tak miałam 4 dni przed porodem ale to również może zacząć się miesiąc lub dzień przed porodem.