Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie jeździć pociągami podmiejskimi

Polecane posty

Gość gość

typu SKM, koleje mazowieckie, czy pociągi w trójmieście? bo ja nie

Gość gość
Jazda takim pociągiem to raczej konieczność, a nie przyjemność. Pociągi dalekobieżne to jest przygoda. Szczególnie polecam pociąg Przemyśl - Szczecin 17 godzin przygody ;) Co tam sie nie dzieje ;)

Gość gość
jest też "strzała północy" Szczecin - Białystok, też coś koło tego.

Gość gość
Ja tam też nie narzekam na przewozy regionalne, bo w sumie zawsze sa na czas , jeszcze nie miałem jakoś niespodzianek. Taze na wakacje tez z nimi.

Gość gość
Lubie nie lubie , nie mam innego wyjscia no chyba ze samochodem stac 2 godz. W korkach

Gość gość
My też na pewno z nimi bedziemy jechac na wakacje. W sumie mąż codzennie dojeżdza do pracy i jest ok. Wiec ja jestem jak najbardziej za jesli chodzi o Przewozy Regionalne.

Gość gość
W sumie co to za róznica. Jesli jest na czas, zawsze zgodnie z rozkładem to ja tez nie mam nic przeciwko.

Gość gość
Jak ktos własnie lubi jezdzić no i musi to na pewno takie codzienne podroze nie sa dla nich niczym dziwnym i musza to po prostu polubic.

Gość Er990
Ja nie powiem, że lubię, bardziej muszę, ale nie jest tak źle, obecnie troche sie zmienia na kolejach i te pociągi nie są tak tragiczne jak kiedyś, poza tym taniej i bez korków.

Gość gość
Ja się dołacam do Waszych wypowiedzi, bo jak podrózowac to pociągiem a w sumie ja tez nie zawiodłam się na przewozach regionalnych wiec najczesciej z nimi podróżuje.

Gość gość
Po co jechać z Przemyśla do Szczecina? przecież on nawet nad morzem nie leży, odwrotnie tym bardziej nie ma po co. W życiu bym się tak daleko nie zapuszczała samochodem/pociągiem, więcej niż 6h nie jadę, tylko samolot.

Gość marinna8787
Często jeżdże pociągiem, do 10 godzin wytrzymam, dłuższe to raczej samolot.

Gość gość
Faktycznie, mam to samo, z Przewozami Regionalnymi równiez i mnie podrózuje sie naprawde bardzo dobrze i bez zadnych niespodzianek.

Gość Kalmarekk
A to przewozy regionalne również w podmiejskiej komunikacji mają przejazdy? Kiedyś słyszałam o takich pakietach, ale to chyba tylko w niektórych miastach?

Gość gość
Długo już z nimi podrózuje i naprawde nie narzekam. Warto postawić na coś sprawdzonego jak własnie Przewozy Regionalne.

Gość gość
Dziwne że z Szczecina do Przemyśla 17 godzin się jedzie a, a do Krakowa około 10 , no to z Krakowa do Przemyśla nie jest tak daleko już dziwne.

Gość gosia1989
Oczywiście, że tak. Podróżuję pociągami PR codziennie do pracy i nie wyobrażam sobie abym musiała przedostawać się przez całe centrum do pracy. A tak to pociągiem szybko wygodnie jestem w pracy w 30 min.

Gość gość
Zawsze wszystko jest w jak najlepszym porzadku. I spokojnie polecam kazdemu kto własnie ma w planach wakacyjne podróze.

Gość gość
Dokładnie, ja tez jednak czesciej wybieram Przewozy Regionalne i zawsze wszystko jest w porządku i wydaje mi sie ze jeszcze długo bede z nimi jezdzic.

Gość gość
Z tego co wiem to wiele osób na swoja podróz wakacyjna wybiera wlasnie Przewozy regionalne. U nas zawsze też sie sprawdzaja.

Gość gość
Czemu nie skorzystac z oferty Przewozów i nie podrózować z nimi jeszcze podczas tych 2 ostatnich tygodni wakacji.