Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chryzolaminaryna

Czy golicie miejsca intymne? Co polecacie?

Polecane posty

Gość chryzolaminaryna

Chciałabym wiedzieć jakie są Wasze opinie na ten temat. Zastanawiam się czy podjąć się tego. Z jednej strony fajnie, ale ponoć często powstają podrażnienia albo wdają się zakażenia. :( Co ewentualnie możecie polecić, a co odradzacie?

Gość gość
Najlepiej świeczka, postaw na taborecie czy czymś, zależy jakie masz długie nogi, to najlepszy sposób, nie ma podrażnień, tani, dłużej nie odrastają :-)

Gość gość
Najlepiej opalić .Ładnie wygląda po zabiegu.

Gość gość
ja opalam ja.ja nad gazem ,tanio i swojsko jest :)

Gość pikowa dama
Najpierw podetnij włoski, łatwiej jest się golić jak są krótsze. Kup maszynkę jednorazową i piankę do skóry wrażliwej. Gól się z włosem (tak jest mnie podrażnień). Po ogoleniu podmyj się płynem do higieny intymnej i posmaruj provag żelem, kwas mlekowy w żelu złagodzi podrażnienie i zaczerwienienie. Skórę możesz posmarować balsamem nawilżającym.

Gość Ula2525
Oczywiście i mam na to sprawdzony sposób, używam jednorazowej golarki oraz płynu do higieny intymnej, który używam jak pianki, później smaruje krocze provag żelem, ma on właściwości nawilżające, łagodzące, ponadto chroni przed rozwojem grzybów i bakterii. Tak postępując na pewno nie będziesz miała podrażnień czy też infekcji.