Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sikające koty pomocy

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mieszkam ze starSza ciotka ktora ma 5 kotow, ona mieszka na dole a my u gory. Codziennie Po nocy jest zesikany caly dom. Kuchnie mamy bez drzwi i kiedys nawet zesikaly chleb. Nie wiem co robic aby te kocury nie przychodzily. codziennnie musze sprztac, prac wietrzyc mieszkanie, caly dom smierdzi. CO ROBIC

Gość gość
Arszenik z kielbaskom dziala cuda:-)

Gość gość
Mam je otruc?? Wlasnie teraz mam niespodzianke jak codziennie rano tym razem kocia kupa. Caly dom smierdzi :|

Gość gość
Niemusisz truc,ale bedzie ich coraz wiecej. Sasiedka miala ich 7 ,balkon mialem obsrany szyby obsikane . W****ilem sie w koncu,nakarmilem je odpowiednio, tera na kladce niesmierdzi balkon mam czysty i to mi sie podoba:-).

Gość gość
przegoń je naturalną metodą , kot boi się większego od siebie kota czyli tygrysa , lwa , to najlepsza metoda musisz zdobyć w zoo bez problemu jak poprosisz odchody lwa i tygrysa , porozrzucasz to wokół domu i gwarantuje ze żaden kot nie zbliży sie , masz głupią teściową jak mozna dopuścic aby koty zrobiły z niego chlew

Gość gość
a czy koty mają sie gdzie załatwić? mają odpowiedniej wielkości czystą kuwetę? bo jak nie, a to podejrzewam, no to chyba oczywiste że leja gdzie popadnie, w końcu tak ssaki dzialają - jedza a potem wydalają