Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr_

Puste plaze a my nago

Polecane posty

Gość Piotr_

Jest to bardzo mile i przyjemne doswiadczenie , robilismy to wielokrotnie w minione wakacje , spacerowalismy godzinami nago , sa kilometry pustych plaz w europie nad morzem czarnym czy chocby w Grecji. Bralismy np wino i szlismy kilka km tam i zpowrotem , kochajac sie kilka razy , w sloncu na brzegu czy skalach , milo wspominamy. Pewnie to powtorzymy a jeszcze lepiej gdyby mozna bylo wyjechac w dwie trzy pary . Nawet przemknela nam mysl ze moglaby byc z nami inna ta druga kobieta , kto wie co zycie przyniesie. Ale juz planujemy wyjazd na kilka tygodni na dlugie puste plaze. Zapraszam do kontaktu

Gość gość
gdzie tak plazujecie zaczaje sie i zrobie palcówke se

Gość Chobnag
Z kochanką chodziliśmy nago w podmiejskim polskim lesie.Najpierw zdjąłem jej majtki,podwinąłem sukienkę i tak szliśmy jakiś czas.Potem ja zdjąłem spodnie i majty,moja poszturchała mi trochę kindybała i szliśmy sobie dalej,a był środek tygodnia.Ona zdięła mi koszulę,fajne uczucie nieskrępowanej nagości i podniecenia.Najlepiej,gdy przechodziliśmy przez krzyżówki ścieżek,trochę się rozglądaliśmy,ale śmiało szliśmy dalej i ja i ona z czającym się orgazmem.Co jakiś czas moja przykucała,albo siadała na jakimś pieńku i pieściła mojego ustami. Ekstra uczucie nagości,wolności i podniecenia w tej leśnej przestrzeni.W końcu nie zwracaliśmy uwagi na naszą nagość,ale mieliśmy jej świadomość i ja zapinałem moją od tyłu.Po orgazmach,już zaspokojeni,jakiś czas jeszcze szliśmy nago zanim się ubraliśmy.Powtarzaliśmy to wielokrotnie,z coraz większą przyjemnością.życie jest zbyt krótkie,żeby sobie odmawiać nie szkodzącej nikomu przyjemności. Co prawda nie była to plaża,ale pusty las,też chyba na temat?

Gość gość
W lesie nago i sex często, las, najlepiej w lesie łąka, żeby z dala od ludzi w słońcu i tak można wiele godzin. Piwko sex rozmowy.