Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do doswiadczonych kucharek

Polecane posty

Gość gość

chce zrobić rolady ze schabu nadziane mielonym i pieczarkami,obtoczone i panierowane opieczone na oleju. może lepiej surowe zamrozić a potem opiekac? wolała bym już gotowe zamrozic i wyjać w sobote by były na obiad w niedziele. co myslicie o tym sposobie ,boje sie ze moze sie cos pokrzanić i zamiast smacznego obiadu bedzie tylko niesmak i kupa roboty.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
hej może lepiej surowe zamrozic..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zamroż surowe,opanierujesz i usmazysz przed podaniem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie panierowałam,takie obsmażyłam lekko i poddusiłam. już zamroziłam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A z jakiej ty samarkulo, że wszędzie wtrącasz swoje 3 grosze? Spadaj.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ciasteczkowa - do budy :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
opiecz na 70% całkowitego czasu pieczenia i zamroź. W dniu podania rozmroź wcześniej i do pieca na reszte czasu i masz w krotkim czasie swieze danie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×