Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Homoseksualista Paweł

profesor doktor habilitowany Andrzej Sztafeta dokonał zdumiewajacego odkrycia

Polecane posty

Otóż wykazał, że homoseksualiści mają blisko 48% wyższy iloraz inteligencji od osób heteroseksualnych, ponadto wykazał, że osoby homoseksualne przejawiają dużo mniejszy współczynnik agresji, żyją dłużej oraz posiadają niezwykle wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne. I co? Teraz wam głupio homofoby? Wiadomym jest, że ewolucja dąży do tego, aby potomstwo powstawało w próbówkach (z najlepszym zestawem genów) a ludzie tworzyli homoseksualne związki.

Gość gość
zdumiewa mnie tylko pytanie jak plemnik zaplodni plemnik poz tym nie mam wiecej pytan

Gość gość
Głupio? A tobie nie jest głupio być homoseksualistą? To mi inteligencja dwóch facetów razem...he ale numer

Gość gość
nie wierzę ani w tą wyższą inteligencję ani dłuższą przeżywalność ( a choroby weneryczne ?!) jedyne w co mogę uwierzyć to w empatię

Gość gość
Homoseksualisci są inteligentni wiec pewnie wymysla jak z dwóch plemników zrobić kolejnego takiego homo... Hahaha

Zapładniać się będzie komórki jajowe plemnikiem w laboratorium, tam też będzie rozwijał się płód. Dzięki rozwojowi biologi molekularnej, genetyki i szeregu innych gałęzi nauki, będziemy tworzyć ludzi posiadających tylko najlepsze zestawy genów. Na świecie nie ma miejsca dla ludzi głupich, brzydkich, niepełnosprawnych czy chorych, a metoda samodzielnej kreacji genotypu jest jedyną która temu zapobiegnie.

Choroby weneryczne? Przecież to heteroseksualiści zmieniają partnerów jak rękawiczki, uprawiają seks z nieznajomymi i nie mają fundamentalnej wiedzy na temat higieny intymnej.

Gość gość
Nieprawda, homoseksualni faceci mają najwięcej partnerów seksualnych spośród wszystkich grup i preferencji, są na to badania, poczytaj w necie.