Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci a aparaty ortodontyczne u kobiet

Polecane posty

Gość gość

Niedługo planuję założyć sobie aparat na zęby, moja wada się pogłębia i już nie mam wyjścia. Ma to być aparat przezroczysty-kryształowy, ale wiadomo że z bliska i tak go widać. Od jakiegoś czasu spotykam się z facetem, nie jesteśmy parą, ale bardzo mi na nim zależy. Niestety nie pwoiedziałam mu jeszcze o swoich ortodontycznych planach, boję się jak zareaguje na wieści o aparacie :O To taki typ faceta „prostego”, jest ze wsi i czasami wychodzi z niego takie typowo wiejskie myślenie, stereotypowe. Wątpie, by kiedykolwiek miał bliższy kontakt z kimś kto nosił aparat na zębach.. Boję się, że przestanę mu się podobać, będzie miał głupie stereotypowe myśli typu „czy w tym można się całować?” itp. :O Jak takiemu facetowi powiedzieć o moich planach? Spotkałyscie się negatywnymi reakcjami facetów na klamerki?

Gość dawny cream
tylko idiota wysmieje kogos kto nosi aparat ortodontyczny . tyle w temacie 🖐️

Gość gość
masz 15lat?? ja mam 30 + i jeszcze nikt mnie nie wysmial. co najwyzej komentarz: "masz aparat?"(i zdziwienie). jak wysmieje to sorry, ale po co ci taki wsiok? zreszta ladnemu we wszystkim ladnie:)

Gość gość
aparaty sa brzydkie

Gość gość
aparat ortodontyczny jest czymś dobry, bardzo dobrym. Robisz coś dla siebie, żeby lepiej wyglądać, podobać się innym i lepiej się czuć z prostymi zębami z pięknym uśmiechem. Powiedz swojemu koledze o swoich zamiarach i powinien to uszanować. W końcu nie robisz sobie tatuaż na twarzy ani nie planujesz przefarbować włosy na zielono żeby mu się to nie podobało. Wydaje mi się że kwestia aparatu dla ciebie jest do obgadania. Musisz powiedzieć koledze po co jest ci ten aparat potrzebny, że da się z nim żyć. Możesz go nawet zabrać ze sobą na wizytę do dentysty. Ja też noszę aparat na zęby i jestem bardzo zadowolona, szczęśliwa że go mam bo dzięki niemu mam ładne, proste zęby i aparat mnie nie ogranicza. Jem, śpię, nawet całuje się mając aparat na zębach. To jest coś normalnego tak jak noszenie okularów. Kwestia spojrzenia na to z innej strony, że robisz coś dobrego dla siebie. Aparat założył mi mój dentysta do którego chodzę na wizyty od wielu lat http://www.viscardi.com.pl. Aparat to nie wyrocznia, głowa do góry.